Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 03.10.2010 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-2(3-1) › Reply To: 03.10.2010 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-2(3-1)
Pentru meciul din campionat, Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc, jucat duminica seara,
– am ajuns in jurul Stadionului pe la ora 19;
– pe la 19.20 am gasit un loc de parcare intr-o spalatorie auto. Fiind duminica-seara toti locuitorii din blocurile din zona se intorsesera de la cumparaturi sau de la tara si nu mai aveam unde sa parchez;
– pe la 19.30 am ajuns la coada la bilete, acolo am auzit ca trebuie buletinul de indentitate. M-am dus la masina, am luat biletinul si m-am intors la coada.
– in fata mea erau 10 persoane dar AM STAT LA COADA PESTE 45 DE MINUTE. Casiera introducea in sistem numele, prenumele, codul numeric personal, seria si numarul cartii de identitate, adresa, scana cartea de identitate. Fiecare din cele 10 persoane avea cate 2-3 buletine asa ca am cumparat bilet abia la ora 20.20.
– la coada toti credeau ca meciul ar trebui sa inceapa la 20.30 nu la ora 20.00. Pe afisele de la case si pe bilete scria negru pe alb ca meciul este la ora 20.30.
– toti care erau acolo spuneau ca la fel a fost si la meciul cu Napoli, ora de la case si ora de pe bilet nu corespundeau cu ora meciului.
– am cerut bilet la peluza in sectorul superterilor Sportului Studentesc dar mi-au spus ca nu pot sa cumpar in acel sector.
– i-am cerut bilet in Tribuna I dar mi-a dat bilet la Tribuna II.
– casiera mi-a dar restul 5 lei la 20 de lei dar nu mi-a dat si buletinul, a trebuit sa i-l cer expres. In stresul ala era foarte usor sa raman fara buletin.
– la casa am aflat ca Sportul Studentesc a marcat, la casa am flat ca Steaua a egalat.
– AM REUSIT SA AJUNG IN TRIBUNA ABIA IN MINUTUL 30 ! Scorul era 1-1.
ASA CA VA ROG SA NU MAI AMINTITI DE PROBLEMELE DE LA MECIUL CU OTELUL!