Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 26.09.2010 Sportul Studentesc – Astra Ploiesti 0-1(0-1) › Reply To: 26.09.2010 Sportul Studentesc – Astra Ploiesti 0-1(0-1)
@ultrasro wrote:
Pentru Dragos
Chestia cu rigola o sa o tin minte. Eu macar daca te-am injurat am facut asta cu perdea, tu ai cam sarit calul cu ce ai zis mai inainte cu alegatiile respective. Cu admiratia ta nelimitata fata de adversari incep sa inteleg de ce tu nu incurajezi niciodata Sportul. Daca ma acuzi pe mine ca nu vin suporterii la meci in Regie inseamna ca esti chiar dus rau cu mintea spre Zamolxis.
Ovidiu, daca nu stii sa citesti cu atentie mesajele, ai o MAREEEE problema. )
)
am spus, ca din cauza ta cativa suporteri nu mai scriu aici……
daca doar injuraturile te pot caracteriza, atunci iti urez succes si la mai multe )
)
@ultrasro wrote:
Pentru Dragos
Pentru aberatiile cu PSD-ul meu
) si cu faptul ca eu sunt lacheu @-) o sa-ti raspund acum ca esti un magar cum rar se poate vedea si ca nesimtirea ta are termen de comparatie doar pe cea a lui Bombonel, a Marinarului si a lui Moliceanu. Ai aruncat asupra mea o caldare de laturi si ma acuzi pe mine ca am scoala de bune maniere a rigolelor. Ar trebui sa fii atent cum te exprimi baietas pentru ca si rabdarea mea are anumite limite si este posibil sa ma scoti din calmul meu englezesc proverbial
.
ramai calm si continua sa injuri, insa nu ar trebui sa te supere adevarul….be cool