Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 26.09.2010 Sportul Studentesc – Astra Ploiesti 0-1(0-1) › Reply To: 26.09.2010 Sportul Studentesc – Astra Ploiesti 0-1(0-1)
Ai reusit sa ma jignesti atunci cand ai spus ca sunt lingau si lacheu fara sa aduci vreo dovada care sa sustina aceste marlanii debitate de tine. Daca ma gandesc eu bine e posibil sa te fi uitat in oglinda in momentul in care te-ai hotarat sa ma acuzi pe mine ca as fi in vreun cor platit de colindatori electorali pentru vreun om politic. Nu cred ca m-ai auzit pe mine in ultimii ani cantand in vreun cor al laudatorilor sau aproband extaziat deciziile vreunui om politic aflat la putere.
In plus tampeniile tale privind politica erau off-topic si ar fi trebuit amendate de moderator.
PS: cred ca nu esti constient cat de multe jigniri ai proferat tu in mesajele postate, probabil insa le consideri insulte de un inalt nivel cultural ) , in timp ce ale mele (constand in niste …………..) sunt vorba idolului tau Ilie Dumitrescu niste cuvinte de nivel scazut.
Si nu uita, nu am nimic cu tine dar ar trebui sa intelegi ca un meci vazut la stadion nu prea seamana cu cel vizionat la TV. Tu esti in tara, ai putea sa-ti rup doua ore odata la doua saptamani pentru a te convinge ca Sportul joaca un fotbal frumos dar din pacate ne lipseste norocul si concentrarea in fata portii (a noastre si a adversarului ).