Reply To: 26.09.2010 Sportul Studentesc – Astra Ploiesti 0-1(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 26.09.2010 Sportul Studentesc – Astra Ploiesti 0-1(0-1) Reply To: 26.09.2010 Sportul Studentesc – Astra Ploiesti 0-1(0-1)

razvanR
Member

Data fiind valoarea si experienta jucatorilor nostri si programul primelor 9 etape ar fi trebuit sa avem acum 15-18 puncte nu doar 7.

Nu-mi convine deloc ca ne-au batut Craiova si Astra (care n-au mai batut pe nimeni altcineva).
Normal ca nu-mi place ca ne-a omorat Gaz Metan Medias, o echipa modesta care probabil va retrogada.
Mor de oftica ca ne-a baut Otelul care nu joaca nimic si, de exemplu, si-a furat-o cu 4-0 de la Vaslui.
Innebunesc ca n-am castigat la Timisoara dupa ce am condus cu 1-0 sau ca nu le-am dat 7 celor de la Victoria Branesti, dupa ce aveam 2-0 in minutul 10.

Cu toate astea, am foarte mare incredere in jucatori si daca in iarna nu pleaca Varga, Balan sau Curelea, fac pariu cu oricare dintre voi ca vom juca in Cupele Europene.

Este foarte neplacut ca am pierdut multe puncte, dar, sub nici o forma nu e cazul sa ne vaitam, sa ne enervam, sa intram in panica, sa ne pierdem calmul, luciditatea. Asta este valabil cu atat mai mult pentru jucatori, iar aici Viorel Moldovan, Vasile Siman si psihologul echipei au un rol capital!

Mai sunt in joc 75 (saptezecisicinci) de puncte !