Reply To: 26.09.2010 Sportul Studentesc – Astra Ploiesti 0-1(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 26.09.2010 Sportul Studentesc – Astra Ploiesti 0-1(0-1) Reply To: 26.09.2010 Sportul Studentesc – Astra Ploiesti 0-1(0-1)

#86337
Radu Dobrin
Member

GSP:

“Regie în Regie! Sandu, dezlănţuit: “5 jucători au jucat într-un teren, 5 în altul””

Blat în Regie? Corectitudinea partidei Sportul – Astra 0-1, disputată duminică în Liga I, a fost pusă la îndoială ieri chiar de Mircea Sandu, şeful FRF, care a vorbit mai întâi despre o echipă-gazdă “ruptă în două”, apoi a clarificat: “cinci au jucat în celălalt teren!”. Practic, “Naşul” sugerează că în Regie a fost regie.

“Am fost la meciul de campionat al celor de la Sportul Studenţesc cu Astra şi am văzut o echipă, Sportul, ruptă în două”, spunea ieri preşedintele FRF, Mircea Sandu. Contactat de ProSport, “Naşul” a oferit o explicaţie care a amintit de celebrul scandal din 2001, de la Ceahlăul-Dinamo 1-2: “Ce am vrut să spun este că Sportul a jucat foarte prost. Cinci dintre jucătorii săi au jucat într-un teren, cinci în celălalt! Am fost dezamăgit!”. Se ştie că echipa de suflet a lui Mircea Sandu este Sportul Studenţesc, acolo unde a lucrat mulţi ani, fiind foarte atent la parcursul “studenţilor”.

“Naşul” a acuzat de blat şi Braşov-Buzău din 2009
“Probabil că domnul Mircea Sandu s-a referit la aşezarea pe teren a echipei!”, a replicat tot ieri, pe un ton sec, patronul Sportului, Vasile Şiman. Acesta s-a arătat nemulţumit de săgeţile lui Mircea Sandu, dar nu a oferit o replică prea acidă. Nu este pentru prima dată când Mircea Sandu sugerează că un meci din Liga I nu s-ar fi disputat în condiţii tocmai oneste. După Braşov – Buzău (4-0) de anul trecut, “Naşul” spunea: “Mi-a ajuns pe la urechi că la casele de pariuri se vorbea de un meci din etapa asta care se va termina la trei goluri diferenţă. Aşa s-a şi întâmplat!”.