Reply To: 18.09.2010 FC Timisoara – Sportul Studentesc 2-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 18.09.2010 FC Timisoara – Sportul Studentesc 2-1(1-1) Reply To: 18.09.2010 FC Timisoara – Sportul Studentesc 2-1(1-1)

#86348
razvanR
Member

Pentru toti cei care fac deplasarea la Timisoara, ATENTIE LA SCARI!

O delegaţie a clubului din Manchester a fost la Timişoara pentru a pune la punct toate amănuntele şederii echipei engleze în oraş. Ieri, britanicii au publicat pe site-ul lor oficial un ghid destinat suporterilor care vor să facă deplasarea în Banat la meciul din play-off-ul Europa League, de joi, 19 august.

Cele mai mari probleme ale acestora par a fi, conform textului de pe mcfc.co.uk, calitatea scărilor de pe “Dan Păltinişanu” şi faptul că fanii nu pot intra cu băuturi cumpărate din afara stadionului. Cunoscându-şi propriii suporteri, probabil că oficialii lui City s-au gândit la cantităţile de bere pe care aceştia le consumă înaintea meciurilor şi care le-ar putea îngreuna deplasarea la stadion.

“Facilităţile în interiorul stadionului sunt limitate şi nu se permite accesul cu băuturi achiziţionate în afara arenei. Este recomandat să aveţi mai multă grijă la intrarea şi la ieşirea din stadion, pentru că scările sunt foarte abrupte şi inegale, fără balustrade”, îi anunţă cei de la Manchester City pe suporteri.

Sper sa castigam la Timisoara, la fel ca englezii!