Reply To: 18.09.2010 FC Timisoara – Sportul Studentesc 2-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 18.09.2010 FC Timisoara – Sportul Studentesc 2-1(1-1) Reply To: 18.09.2010 FC Timisoara – Sportul Studentesc 2-1(1-1)

#86349
sorin
Member

TIMIŞOARA-SPORTUL, SÎMBĂTĂ, 21:00, DIGISPORT
Moldovan: “Eu am cîştigat mereu cu Timişoara, vreau trei puncte şi de data asta!” 17.09.2010 – 15:021 GSP

“Va fi un meci dificil, împotriva unei echipe bine organizate. Eu am reuşit să câştig împotriva Timişoarei de fiecare dată şi de aceea nu am în cap să mă duc să fac egal, ci să obţin cele trei puncte. Dacă mă duc la egal, atunci sigur pierd. Sper să găsesc unsprezecele ideal, chiar dacă Varga, Bălan, Irimia şi Nae au probleme medicale”, a spus Moldovan, conform Mediafax.

Antrenorul a afirmat că Sportul Studenţesc are un lot care să-i permită o clasare între primele 10 poziţii. “Am mare încredere în potenţialul băieţilor. Dacă nu aveam, atunci nu eram aici. Sportul are potenţialul de a se clasa lejer între primele zece echipe, dar cu mai multă organizare putem reuşi mult mai mult. Totul depinde de cum se vor adapta la metodele mele de lucru, dar am băieţi de caracter care au demonstrat că au valoare”, a adăugat Moldovan.

Viorel Moldovan consideră că Sportul Studenţesc are un mic avantaj că FC Timişoara şi-a schimbat antrenorul, precizând că noul tehnician al bănăţenilor, Cosmin Contra, nu este tocmai un novice. “Experienţa vine din mers, Cosmin a jucat la un nivel înalt, iar anumite aspecte nu reprezintă o noutate pentru el.

Să vedem acum dacă va face repede trecerea de la cariera de jucător la cea de antrenor. Mă bucur că sunt tot mai mulţi componenţi ai generaţiei de aur care devin tehnicieni. E un lucru bun, pentru că nu suntem cu nimic mai prejos decât străinii”, a completat Moldovan.

Mijlocaşul Bogdan Pătraşcu speră într-o victorie a echipei sale. “Sper în continuare că pot ajuta echipa asta şi vreau să aducem cât mai multe puncte din acest meci. Nu mă sperie atmosfera de la Timişoara, pentru că eu am jucat de bine, de rău pe stadioane pline”, a precizat Pătraşcu.