Reply To: 18.09.2010 FC Timisoara – Sportul Studentesc 2-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 18.09.2010 FC Timisoara – Sportul Studentesc 2-1(1-1) Reply To: 18.09.2010 FC Timisoara – Sportul Studentesc 2-1(1-1)

#86358
cameliu
Member

Prosport:

“Am avut noroc! Au fost multe lucruri care m-au nemulţumit” Primele concluzii ale antrenorului Contra

Timişoara
2-1
Sportul Studenţesc

Contra a debutat cu victorie la Timişoara. Fostul internaţional a declarat după meci că Poli a avut şi noroc şi ca sunt multe lucruri care l-au nemulţumit: “Trebuie să avem mai multă personalitate”

“A fost o victorie muncită. Am spus înainte de meci că va fi un adversar greu, După acest meci rămân cu dorinţa jucătorilor din teren şi determinare lor din teren. M-au mulţumit aceste lucruri, dar mai sunt multe aspecte de pus la punct, care m-au nemulţumit, trebuie să le corectăm. Trebuie să avem mai multă personalitate în joc. Am avut emoţii la aceste debut, chiar dacă nu am vrut să le arăt. Au fost trei zile foarte intense în care am pregătit jocul, iar 0-1 nu ne-a fost bine. Am avut şi noroc, dar fără noroc nu poţi să nu faci nimic, aşa mi-au spus şi alţi antrenori care m-au sunat înainte de meci”, a declarat Contra după meci

Golurile bănăţenilor au fost marcate de Scutaru (’29 şi ’72), în vreme ce pentru Sportul Studenţesc, Patriche a deschis scorul, în minutul 15.

0-1: Patriche a deschis scorul, în minutul 15, după ce a înscris cu capul, din 8 metri, la o lovitură de la colţul terenului, executată de Pătraşcu.

1-1: Scutaru a adus egalarea pentru FC Timişoara, în minutul 29, înscriind cu capul, din 7 metri, după o centrare de pe partea dreaptă a lui Ianis Zicu.

2-1: Scutaru a realizat “dubla”, în minutul 72, înscriind tot cu capul, din 6-7 metri, după un corner executat de pe dreapta de Iulian Tameş.

FC Timişoara: 29. Pantilimon – 20. Helder (4. Luchin ’71), 25. Burcă, 28. Cisovsky, 13. Scutaru – 55. Bourceanu (10. Tameş ’56), 5. Alexa – 27. Zicu, 17. Magera (22. Contra ’82), 7. Curtean – 9. Axente. Antrenor: Cosmin Contra.

Sportul Studenţesc: 12. V. Niculescu – 15. Ciupe, 24. Patriche, 13. Ghinga, 29. Farmache – 22. Postolache (18. Chihaia ’77), 19. Cruceru, 7. Pătraşcu, 23. Maxim (14. Târnăcop ’78) – 21. Nicola (10. Ferfelea ’57), 9. Curelea. Antrenor: Viorel Moldovan.

Cartonaşe galbene: Cisovsky ’89, Zicu ’90+3/ Maxim ’45+1, Cruceru ’53

Arbitri: Mugurel Drăgănescu (central) – Cristian Nica, Gabriel Bârjac (asistenţi) – Florin Marcu (rezervă). Observator: Florin Chivulete.

Partida FC Timişoara – Sportul Studenţesc a fost prima pentru Cosmin Contra, în postura de antrenor-jucător al echipei bănăţene, meci în care a şi intrat pe teren, în minutul 82, înlocuindu-l pe mijlocaşul Lukas Magera.

La partida de la Timişoara au asistat aproximativ 3.000 de spectatori, iar în sectorul rezervat oaspeţilor s-au aflat şase suporteri ai echipei Sportul Studenţesc.

Modovan: “Mă bucur pentru Contra că a debutat fericit, dar mai rău îmi pare de mine! “Guriţă” poate ajunge un antrenor foarte mare”

Viorel Moldovan asistat la debutul lui Contra ca antrenor, însă a fost cu ghinion pentru echipa sa. Antrenorul Sportului Studenţesc crede că fostul internaţional are calităţi de mare antrenor, însă spune că este foarte greu să se menţină şi ca jucător. Moldovan dezvăluie că şi el a fost aproape de Poli, însă negocierile cu Marian Iancu nu au avut un final fericit.

“Nu am ce să le reproşez băieţilor, poate doar lipsa de atenţie de la fazele fixe. Din punct de vedere tactic, am reuşit exact ce ne-am propus, adică să le blocăm culoarele adversarilor. Într-un fel, mă bucur pentru Contra, că a debutat cu victorie, dar mai rău îmi pare pentru mine. E bine că suntem mulţi antrenori români în Liga I, cred că noi nu suntem cu nimic mai prejos decât cei care vin să antreneze aici

“Gurita” are mari şanse să devină un antrenor foarte bun, dar este foarte greu să fii şi antrenor, şi jucător, nu ştiu dacă ai timp să te pregăteşti cum trebuie pentru meciuri.

Am avut în vară o discuţie cu domnul Iancu, am fost foarte aproape să vin la Poli, cine nu şi-ar fi dorit să antreneze aici? Este un club cu pretenţii, unde ai toate condiţiile pentru performanţă”, a declarat Viorel Moldovan

Plusurile şi minusurile “Timişoarei lui Contra”! Iancu: “Îl respect enorm pe omul ăsta! Sportul s-a apărat perfect”

Contra a debutat cu o victorie în cariera de antrenor. Timişoara a câştigat cu Sportul prin dubla lui Scutaru, deşi Sportul a deschis scorul. Contra a fost la un pas să-şi strice debutul: a fost aproape de autogol spre finalul meciului. Iancu a declarat după meci că îl sprijină pe Contra şi că îl respectă enorm: “Sportul s-a apărat perfect, trebuie să îi felicit pe jucători”

“Sportul s-a apărat! Când îţi lipsesc jucători valoroşi, te aperi cu toată echipa, cu nouă jucători. Gândiţi-vă ce greu este să construieşti când joci acasă în faţa unei echipe care se apără. Atunci când joci acasă şi o echipă se închide e greu. Aşa am scos noi Şahtiorul: ne-am apărat cu zece oameni plus portarul. Moldovan aşa a gândit jocul în condiţiile în care i-au lipsit cei mai buni jucători. Trebuie să felicit echipa. Sunt de şase ani în fotbal, trei ore pe zi studiez fotbalul. Sportul a jucat cu o apărare perfect gândită pentru meciul ăsta. De aia ne-a fost aşa greu. Noi nu am reuşit să pătrundem. Zicu a făcut un meci excepţional. Sunt vehement în seara asta pentru că ţin foarte mult la Contra. Eu chiar îl respect pe omul ăsta “, a declarat Iancu la gsptv.

Plusuri şi minusuri!

“Contra a abordat repriza a doua cu un singur închizător. Echipa a fost mult mai ofensivă şi Contra a gândit bine meciul. Sunt câteva plusuri care au venit, dar sunt şi minusuri. Axente are o scădere în joc. Magera nu a câştigat cam niciun duel la cap şi nu ştiu de ce s-a întâmplat treaba asta. Apărarea mi s-a părut un pic neatentă”, a declarat Iancu

Iancu: “Vreau să readuc gloriile lângă echipă”

“Ţin foarte mult să aduc la club foşti şi actuali fotbalişti ai acestui club. Stadionul nostru are 34 de mii de locuri pe scaun. La meci au fost şapte mii. Dacă i-aţi lua pe aceştia şi i-aţi duce în Giuleşti, nu ar avea loc”, a mai spus Iancu.