Reply To: 18.09.2010 FC Timisoara – Sportul Studentesc 2-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 18.09.2010 FC Timisoara – Sportul Studentesc 2-1(1-1) Reply To: 18.09.2010 FC Timisoara – Sportul Studentesc 2-1(1-1)

Mie tot nu imi vine sa cred cum se poate ca Varga si Balan sa se fi accidentat deodata?Desi i-am vazut destul de afectati fizic dupa meciul cu Branesti din cauza oboselii,nu mi s-a parut ca s-ar fi accidentat vreunul….mi se pare destul de dubios /:) …sau poate vor sa ii menajeze pentru meciul cu Otopeni,considerand ca in Cupa am avea mai multe sanse sa avansam in fazele superioare.Ziarele acestea de sport de la noi chiar nu se intereseaza si de echipa noastra??? :- .Incompetentii de la Prosport il dadeau pe Viciu accidentat,desi el e perfect sanatos,jucand acum cateva zile cu echipa a doua in liga a IV-a.Nici macar nu au postat interviuri cu unul din ai nostri X( ….numai parerile timisiorenilor le-au intervievat.

M-am saturat sa vad ca lumea da vina numai pe ghinionul nostru teribil,un meci de fotbal nu se pierde sau se castiga doar prin sansa…pur si simplu asta ne este valoarea,atata putem……ce?noi nu am avut sansa cand Alexe a lovit bara? Moldovan se dadea mare ca nu va juca la egal,dar venise deja cu autobaza sa se apere,desi era constient ca nu se va putea baza pe Varga si Balan din cauza asa ziselor accidentari.Unde a fost atitudinea aceea ofensiva de care vorbea….UNDE?Si DE CE il bagi pe Chihaia in atac cand el se inrosise ca racul dupa doat 10 minute de joc?nereusind nici macar o preluare mai de Doamne ajuta!Mai bine joaca cu Dobre,ca tot a dat 6 goluri cu Aversa.Si ca o remarca am jucat acele ultime 5 minute mai bine decat am facut in tot meciul….asa ca eu cred ca se poate sa jucam un fotbal ofensiv care sa ne aduca puncte si in deplasare.

La Branesti mai ca ma apucase plansul cand am vazut ca taranii aceia ne-au egalat……acest club merita mult mai mult decat sa se zbata pentru retrogradare.