Reply To: 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1) Reply To: 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)

Lucione
Member

@adso wrote:

cred ca va fi o victorie la scor, cel putin ai nostri vor ataca serios, lui selymes ii sufla siman in ceafa

faza aia de pe youtube este din Thesaloniki sau salonic cum spunem noi romanii .. mosulika ala e de fapt un preot care a venit sa sutina echipa lui Paok ( unde a antrenat si ilie dumitrescu) la un meci cu aris salonic … thesaloniki este un oras cu doua echipe mai mult decat rivale .. se lasa cu morti la meciuri .. am prieteni cu aris si prieteni cu paok .. se iubesc si se respecta dar daca se intalnesc la meciuri se ia la bataie … nebuni grecii cu fotbalul .. am stat in salonic 4 luni aris mi-a placut mai mult .. si ca atmosfera de stadion si ca joc al echipei .. din pacate am vrut sa cumpar tricou alb negru Paok dar am mers la meci cu fanii aris .. si nu am putut procura … : ( in schimb am doua tricouri originale de joc cu dennis serban din perioada cand activa la Larissa in grecia dar sunt visiniu alb ..