Reply To: 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1) Reply To: 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)

#86456
ultrasro
Member

RUSINEA PORTOCALIE DIN BRANESTI LOVESTE DIN NOU!!!

ACEASTA ECHIPA INFAMA, HIBRID HIDOS INTRE VICTORIA BUCURESTI SI FC OLT SCORNICESTI ESTE TINUTA SI IMPINSA IN FATA DE GENERAL CU 4 STELE OPREA, MINISTRUL APARARII DIN TARA ACEASTA, CARE A DEZVOLTAT IN ZONA BRANESTI O MULTIME DE AFACERI IMOBILIARE DE MULTE MILIOANE DE EURO MANA IN MANA CU ADMINISTRATIA LOCALA DIN BRANESTI SI SPRE BENEFICIUL CONDUCERII SUPERIOARE A TARII PE CARE O SPRIJINA CU AJUTORA PARTIDULUI FANTOMA FACUT DIN DEZERTORII PSD SI PNL. EI CONDUC TARA SPRE DEZASTRU, DOAR MILIOANELE DE EURO DIN CONTURILE LOR SPORESC ASA CA ISI PERMIT SA COMANDE OBTINEREA DE REZULTATE MINCINOASE CU O ECHIPA FACUTA PESTE NOAPTE. IN 3 ANI DE CAND OPREA INVESTESTE LA BRANESTI SE LUCREAZA IN STIL PROCURATURA FOLOSIND ARBITRII LA ORDINE PENTRU CA SCROAFA NUMITA VICTORIA BRANESTI SA SE URCE IN COPAC.

OARBA DUPA VOI NEMERNICILOR DIN ROMANIA CARE PERMITETI MURDARIA ASTA DE ECHIPA SI O PUPATI IN CU…. CU ATATA PASIUNE, SI MA REFER LA ZIARISTII CARE S-AU LASAT CUMPARATI CU BANI GREI CA SA PROMOVEZE ACEST MONSTRU!