Reply To: 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1) Reply To: 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)

ovidiu
Member

Mare pacat ca atunci cand ai 2-0 in minutul 10 nu continui sa dai goluri si sa invingi categoric.
VB era o echipa de batut dar stilul baietilor de a juca nu l-am prea inteles. Multe pase inapoi si multe pase date la portar. Mijlocul lasa mult de dorit si se trece de multe ori peste constructie in favoarea degajarilor lungi. Venirea lui Patrascu este benefica pentru echipa dar am impresia ca se contreaza destul de mult cu Tibi Balan. Patrascu incetineste jocul (in stil italian), Tibi poate ar vrea sa construiasca mai mult, iar Varga este destul de nervos ca se sta prea mult in aparare. Ferfelea a cam fost trecut pe o linie moarta si nu-i prea mai iasa jocul, iar Curelea inca se cauta (ce ratare – bara – a putut avea cu toata poarta in fata).
In acest meci au luat doua goluri pe greseli copilaresti, pe doua faulturi care au fost facute fara nici un rost si, cred eu, puteau fi evitate.
Este destul de nasol ca n-au reusit sa invinga o contracandidata la retrogradare. Sa ma scuzati dar eu cred ca cel putin in acest tur vom ocupa un loc sub 10 si va fi destul de greu sa legam 3-4 victorii.Poate in retur … …
VB a muncit destul de mult si in acest joc, dar e vina alor nostrii ca nu au reusit sa mai inscrie dupa ce a fost 2-0. Era loc. Dar s-au lasat dominati (sper ca pot mai mult) si asta i-a costat.
E adevarat Sportul joaca un fotbal frumos. Cand vrea! Dar in acest meci au ramas cu sechele de la Craiova. Nu a mai fost nici un antrenor sa le spuna se se puna pe doua randuri si sa apere rezultatul. Au jucat in virtutea ineritei. Daca se trezeau si incercau sa atace mai mult sigur veneau si golurile. Dar hai ca ma pierd in diferite chestii fara sens.

Vad ca Siman in continuare vorbeste verzi si uscate dupa meci luindu-se de cei de la VB. Nu contest ca aceasta eschipa este intretinuta artificial si nu merita se fie unde este dar de la cum lupta jucatorii in teren pana la a aminti lanul de porumb este cale lunga. Imi este oarecum groaza ca in loc sa vorbeasca cu rost Vasile al nostru se transforma pe zi ce trece intr-un mic becali – asta avand in vedere si unele declaratii anterioare. Lucru ingrijorator.

Nu sper un rezultat mare la Timisoara. De obicei cei de acolo ne-au batut. Ma rog, sper sa nu ne strice prea rau golaverajul.
Si poate in meciurile urmatoare sa ne revenim si noi.