Reply To: 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1) Reply To: 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)

#86470
07Ex
Keymaster

“Victoria e susţinută artificial de arbitri! Ne-o vor ‘trage’ în retur!”

Vasile Şiman s-a dezlănţuit după egalul obţinut de Victoria Brăneşti pe terenul Sportului Studenţesc şi a spus că nou-promovata a fost ajutată serios de brigada centralului Marius Avram.

Patronul Sportului a precizat că Victoria este “o echipă susţinută artificial”, care “nu are nicio treabă cu fotbalul” şi că în retur este convins de faptul că Brăneştiul va învinge Sportul cu ajutorul arbitrilor.

“N-aţi văzut ce decizii a dat arbitrul? Nici nu are rost să mai vorbesc. Voi nu aţi văzut cum au dat golurile? Aia a fost lovitură liberă? Ăla a fost penalty la ei? Păi la Bălan a fost la fel! La 2-0, când erau groggy, i-au băgat arbitrii în joc. E un rezultat nemeritat de ei, au egalat nemeritat. N-o să se compare Victoria cu Sportul niciodată. E o echipă susţinută artificial de doi ani de zile şi nu are nicio legătură cu fotbalul. Cum să ajungă în Liga 1 o echipă dintr-un sat care nu are nici măcar stadion? Au avut 30 de penalty-uri în ultimii trei ani. Au primit numai penalty-uri necuvenite. Ei încearcă, se zbat, dar nu poţi să stai aşa să aştepţi. Punem pariu că ne-o trage pe teren neutru cu ajutorul arbitrilor? Lasă, să câştige campionatul şi Victoria Brăneşti”, a tunat Şiman la gsptv.

Bălan: “Fotbalul se joacă pe puncte, pe bani, iar noi le pierdem pe toate”
Tiberiu Bălan spune că venirea lui vViorel Moldovan la echipă este benefică, dar că jucătorii mai trebuie să muncească pentru ca echipa să joace bine: “E supărare mare, acest egal e ca o înfrângere. Puteam să dăm cel puţin patru-cinci goluri. Fotbalul se joacă pe puncte, pe bani, iar noi le pierdem pe toate. Echipa trebuie să treacă peste acest moment dificil. Moldovan a adus multă presiune, dar e clar că noi trebuie să mai lucrăm. Nu se pune problema să retrogradăm”.

Curelea: “Am luat două goluri dintr-o jumătate de şut!”
Costin Curelea crede că el şi colegii săi au dat dovadă de amatorism în partida cu Victoria şi că echipei îi lipseşte ceva: “Am luat două goluri dintr-o jumătate de şut! Am făcut multe greşeli, jocul a fost în mâinile noastre şi am părut ca nişte începători. Nu dau vina pe ghinion, dar putea fi altceva şi ne pare foarte rău. Ne lipseşte încă ceva”.

Sportul Studenţesc şi Victoria Brăneşti au încheiat la egalitate meciul disputat azi pe stadionul din Regie, scor 2-2. Golurile au fost marcate de Tiberiu Bălan, în minutul 1, şi Dacian Varga, din penalti, în minutul 9, în timp ce pentru Victoria Brăneşti au înscris Olariu, din penalti, în minutul 20, şi Dorinel Popa, în minutul 82.

Stan: “Rezultatul e foarte bun! Sportul e între primele cinci echipe din Liga 1”

Antrenorul echipei Victoria Brăneşti, Ilie Stan, a declarat, sâmbătă, după remiza din deplasare cu Sportul Studenţesc, scor 2-2, că îşi felicită jucătorii pentru caracterul de care au dat dovadă, revenind de la scorul de 0-2.

“Felicit echipa pentru că a reuşit să revină de la 2-0. Au dat dovadă de caracter, deşi am egalat şi cu şansă. De multe ori trebuie şi puţin noroc pentru a câştiga puncte. Azi, şansa ne-a surâs cu o echipă foarte bună care putea face parte din primele cinci ale campionatului fără probleme. În aceste condiţii aş putea spune că rezultatul nu e numai mulţumitor, e foarte bun” , a spus Stan.

Tehnicianul a recunoscut că echipa lui a avut şi şansă în meciul cu Sportul Studenţesc. “La 2-1 am avut şansă pentru că ei au avut nişte ocazii foarte bune. Sper ca acest punct să dea moral echipei, va conta foarte mult pentru noi. Azi am vrut să joc cu fotbalişti mai tineri, care pot creşte şi pot ajunge în echipa naţională”, a mai spus Stan.

Ilie Stan a menţionat că nu ia în calcul în acest moment posibilitatea de a ajunge pe banca tehnică a echipei pentru care a evoluat ca jucător, Steaua. “Deocamdată nu iau în calcul posibilitatea de a ajunge la Steaua, mă bucur că se gândesc la mine dar eu mă simt bine la Brăneşti, sunt respectat. Rezultatele se văd deja şi mai putem produce surprize în Liga I”, a explicat el.

Moldovan: “E doar un început! Nu e uşor să preiei o echipă din mers”

Viorel Moldovan, aflat la primul meci pe banca noii sale formaţii, a declarat, sâmbătă, după remiza de pe teren propriu cu Victoria Brăneşti, scor 2-2, că nu este uşor să preiei o grupare în plin campionat.

“E doar un început. Vreau să felicit jucătorii pentru atitudine şi implicare, după o perioadă tensionată. Nu e uşor să preiei o echipă din mers. Le-am spus şi jucătorilor că mai avem mult de muncă”, a spus Viorel Moldovan.

Tehnicianul consideră că jucătorii săi au reuşit un meci bun cu Victoria Brăneşti însă au existat şi unele momente în care au evoluat mai slab.

“Din păcate nu am reuşit să câştigăm deşi am făcut un meci foarte bun. Am avut unele momente când am suferit. Nu ştiu dacă este just acest rezultat. Am întâlnit o echipă bună, bine organizată. Nu am reuşit să ne desprindem la 2-1 iar fotbalul te pedepseşte”, a mai spus el.

Sportul Studenţesc – Victoria Brăneşti, scor 2-2, în Liga I

Pentru Sportul Studenţesc au marcat Tiberiu Bălan, în minutul 1, şi Dacian Varga, din penalti, în minutul 9, în timp ce pentru Victoria Brăneşti au înscris Olariu, din penalti, în minutul 20, şi Dorinel Popa, în minutul 82.

Sportul Studenţesc: 12. V. Niculescu – 15. Ciupe, 24. Patriche, 13. Ghinga, 23. Maxim – 30. Cr. Irimia (8. Nae ’39, 18. Chihaia ’90), 7. Pătraşcu – 28. T. Bălan, 10. Ferfelea (22. Postolache ’56), 20. D. Varga – 9. Curelea. Antrenor: Viorel Moldovan.

Victoria Brăneşti: 27. Stoicescu – 28. Străuţ (26. V. Negru ’59), 5. Sg. Bar, 15. Al. Iacob, 16. E. Nicola – 20. Ispir, 8. D. Popa, 17. Olariu, 4. Nicoară – 11. V. Simion (30. R. Avram ’78), 10. B. Oprea (29. C. Prodan ’69). Antrenor: Ilie Stan.

Cartonaşe galbene: Patriche ’20, T. Bălan ’35 / Sg. Bar ‘9, Străuţ ’37.

Arbitri: Marius Avram – Iulian Radu, Mircea Orbuleţ – Andrei Chivulete

Observatori: Adrian Ionescu, Dan Petrescu. Supervizor: Dumitru Dragomir

Meciul, disputat pe stadionul “Regie”, a fost urmărit de aproximativ 1.000 de spectatori dintre care 100 de fani ai echipei Victoria Brăneşti.

Partida a fost urmărită şi de antrenorul echipei Rapid, Marius Şumudică, fostul manager general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, şi de fostul preşedinte al FC Naţional, Gino Iorgulescu.