Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1) › Reply To: 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)
@ultrasro wrote:
DRAGOS, cu un astfel de comentariu pro Branesti incep sa cred ca ai primit teren pentru vila de la primarul de acolo!!!
off-topic: nu numai la branesti am terenuri, dar am si la craiova si la medias.
iti pot vinde si tie, daca vrei….le dau ieftin
daca nu m-am facut inteles, iti repet, Ovidiu….dar stai, calm si nu te infierbanta:
am spus, ca mi se pare hilar/penibil, sa ai 2-0 in primele 10min si apoi sa fii egalat pe final…
la ocazii am spus, ca am avut vreo 4-5 mari; insa la posesie/pressing etc. – parerea mea este ca, au fost peste noi.
@ngm wrote:
SCRIE dragos
REZULTATUL este ECHITABIL :ymapplause: :ymapplause:
am spus, ca va fi un meci aprig si cu multe ocazii si asa a fost.
am vazut meciul din min 20 – aveam 2-0….nu trec decat cateva minute si scorul devine 2-1.
dupa acel minut, oaspetii ataca si pun presiune pe noi….ma intrebam daca noi jucam in deplasare @-) @-)![]()
oaspetii incep mai bine repriza secunda si pun din nou sub presiune poarta noastra, insa si noi ratam cateva MARI ocazii.
ma gandeam ca, ocaziile se razbuna si inevitabilul se produce dupa o GRAVA EROARE a lui Ciupe (sincer, nu stiu ce cauta acest jucator in primul 11 X( X( )
una peste alta nu scapam de GHINIONUL numit V.B. si probabil, nu-i vom putea bate NICIODATA (daca dupa ce conduci cu 2-0, nu poti castiga un meci, atunci avem o MAREEEE PROBLEMA)
) )
chiar daca nu-i inghit pe acesti tarani si nici pe antrenorul lor (care este tot un taran) – echipa V.B. merita acest punct, au avut ocazii si mi-au placut cum au jucat – FELICITARI taranilor !!!
eu spun, ca taranii nu vor retrograda, daca vor juca asa si pe viitor.despre noi, ce as putea sa mai spun ??
atata putem, atata jucam !!!
nu trebuie sa avem pretentii de la ei.
ESTI PA BAIATULE !!!
VEZI CA SUNT SI DESENE ANIMATE LA TV.!
INCURAJATI ECHIPA NOASTRA, HAIDE SPORTUL STUDENTESC !!!
Gogule (sau cum te numesti), probleme mah ??
crezi ca, mistocareala te face mai inteligent ?
daca ai ceva de spus despre meci, spune, dar fi obiectiv si nu bate campii aiurea….