Reply To: 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1) Reply To: 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)

Giani
Member

@cameliu wrote:

Candidati clar la retrogradare. Din pacate asta suntem. Daca nu bati pe Branesti avand 2-0 in minutul 12, sincer nu ai ce cauta in Liga1!
Asta este realitatea, chiar daca doare…

Din 90 de minute aia ne-au calarit 60 la greu! Iar ocaziile mari ratate cu nonsalanta avute dupa 2-1 era clar ca se vor razbuna. Ne-am “egalat” pina la urma singuri, iar mai mult de atat nu putem.

Cameliu. Uita-te in Zweite Bundesliga, la Energie Cottbus vs. Karlsruhe FC. 2-0 e chiar un scor periculos. Nesimtitii de la Cottbus ne-au “furat” recordul de 23 de secunde.

http://www.sport.ro/germania/in-cre-di-bil-cel-mai-rapid-gol-al-anului-echipa-lui-jula-si-sergiu-radu-a-inscris-in-secunda-18.html

PS. Si 5-2 e scor periculos :))

Revenind la lucruri serioase, dupa ce am vazut rezumantul nebuniei de la Cottbus, taranii au avut doua atuuri: arbitrajul favorabil si conditia fizica. Hai sa fim seriosi: ai nostri gafaiau din minutul 70, astia zburdau in minutul 90. Si asta pentru ca Selymes a cam neglijat, se pare, pregatire fizica. De ce am postat acest rezumat?
1. Cottbus avea 1-0 in secunda 19, si 2-0 in minutul 15. La pauza, scorul era 2-4. In muntul 60 era deja 2-5. Si s-a terminat 5-5. Diferenta: aia sunt nemti, nu romani.
2. Pentru ca jucatorii nostri au un psihic labil. La 2-0, branestenii nici nu mai existau pe teren. A venit acel penalty vicios, si ne-am taiat.
3. Patru ocazii ratate: doua identice Varga (incursiune pe stanga, sut la coltul lung, scoate portarul de langa bara), si a doua Curelea (una: lovitura de cap, langa bara, in dreapta atacaului nostru, scoate portarul; apoi lovitura de cap din 6m, direct in bara stanga).

Din ce am vazut (meciurile cu Dinamo, Bistrita, Craiova, Branesti), in meciul cu taranii am facut cel mai bun joc, peste ce s-a jucat contra maidanezilor. Dar inca ne lipseste acea mentalitate de invingatori, acel “sa moara ma-sa, il termin si la 0-3”. Ori fara aceasta mentalitate, nu poti face performanta. La acel penalty absolut dubios, acordat la granita externa a regulamentului, echipa noastra s-a taiat efectiv. Ori nu trebuia facut acest lucru, ci dimpotriva: pus presiune pe tarani pana la 6-7 goluri diferenta, ca sa se invete minte. Arbitrii le pot da un penalty dubios, dar nu le scot mingea din poarta. Cat timp ne vom vaita de arbitraje (fie si justificat, ca in cazul acestor taranoi), dar nu ne vom putea impune jocul, ne vaitam degeaba. Sper ca Moldovan, un luptator al gazonului, sa imprime acest spirit si matzelor lesinate pe care le antreneaza.