Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1) › Reply To: 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)
@dragos wrote:
@ngm wrote:
Stimabile dragos,
Chiar nu am glumit. Ti-am urmarit de multe ori comentariile si am vazut ca mereu
obiectezi ceva, in general negativ.
Adreseaza-te cu Gogule cui doresti ,in nici un caz mie.Daca nu sti cui te ajut.
Sunt multe sa-ti demonstrez ca sustinerea unei echipe in mod negativ se face doar la
dinamo, dar inchei in stilul tau ,, mai inteligent”cu o fraza de a ta…
,,nu trebuie sa avem pretentii de la ei” -tine, spun eu.Draga adi,
te rog respecta si opinia mea !
Parerea mea ca aveti nevoie si de altceva decit sa dai mesaje numai sa te afli in treaba.
Ce naiba ! Nu am vazut acelasi meci ? Comentati la fel ca gsp si digi. Chiar nu vedeti maniera
de arbitraj la meciurile noastre ? Ce ai vrea sa fac cind unul este pa ? Sa-i ,, respect”
opinia ? NU POT !!!
multumesc.Ajutatorule adso,
De ce il ajuti pe dragos?
Nu se poate descurca singur?
Tu trimite link-uri in continuare si lasa-l ca e baiat mare, se descurca.dragos,adi,adso,
ia spuneti voi o fapta buna, pe care a-ti facut-o anul acesta, pentru
sustinerea Sportului Studentesc !Maestre Ngm (poate binevoiesti sa-ti dezvalui macar prenumele sa stim si noi cu cine avem onoarea),
de cand ai inceput sa scrii pe acest forum, o faci numai in bascalie/mishtocareala si ai avut mereu ceva de comentat la adresa altora….eu nu am intervenit in nicio discutie, intrucat am vrut sa pastram un aer pacifist pe acest forum, insa se pare, ca vrei sa ne “urechezi” pe toti la rand.
bun am inteles ca, te pricepi (probabil) doar la asta, insa te rugam frumos sa ne lasi pe noi, ceilalti sa ne spunem parerile personale, iar daca te deranjeaza parerile noastre, este doar problema ta.
chiar daca UNEORI ni se intampla si noua, celorlalti sa avem pareri diferite, nu ne “luam peste picior”, ba mai mult ne respectam intre noi/ne respectam ideile/opiniile, intrucat vreau sa cred, ca pe acest forum scriu oameni culti, civilizati si cu mult bun simt.
daca crezi, ca faci parte din aceasta categorie, esti binevenit, altminteri……
daca vrei sa verifici aceste informatii, poti “studia” forumul si ai sa vezi daca am dreptate sau nu.
iti urez succes.
ma vad nevoit sa va reamintesc faptul ca ngm , blamatul asta mistocar, ngm postatorul asta fara identitate, fricosul asta de nu-si dezvaluie identitaeta, deci ngm-ul asta, avea curaj in anii ’80 sa vina pe orice stadion sa afiseze ‘BANERE’…pe vremea aia le spuneam LOZINCI…ngm stea si le picta…ngm se apara singur nu il apar eu aici…de ce nu-si dezvaluie identitatea? simplu! a facut multe chestii suportericesti fara sa il oblige nimeni. si daca pe forum te taxeaza ngm e printre putinii pe aici care chiar connteaza. eu, de exemplu sint la degetul mic de la picior la ngm. nu e dictator, e un om care a facut si a trait chestii alb-negre ce nu am am trait noi o viata. si daca aveti o problema cu ngm il gasiti la stadion. imi rezzerv dreptul sa privesc confruntarea voastra barbateasca cu ngm. pace baieti. nu stiu citi dintre voi ati fost in ghencea cu sturm graz sa vedeti banere. interzise la tv pe vremea aia..si nu numai asta. cine venea in anii ’80 vedea ca ngm punea banere.cam 10-12 pe vremea aia. si eu am mers cu fricosul asta la moreni intr-o masina cu varza. dar am ajuns. REMEMBER NGM? SI DA NGM! AM VENIT SI INCA MAI POT SI AM FICAT! HEHEHE si nu folosesc aloe vera.( asta ca iti eram dator cu un raspuns la un post mai vechi )