Reply To: 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1) Reply To: 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)

adi
Member

@ngm:
1. Eu iti respect opinia, ca si in cazul celorlalti care scriu pe forum folosind un limbaj, sa zicem normal. Nu am vazul meciul respectiv, inteleg ca a fost frustrant pentru noi, poate ca a fost de vorba de ghinion si / sau prostie. Cred ca ai exagerat insa putin cu limbajul.
Nu a fost intentia mea sa-l apar pe dragos in mod particular. Doar am spus ca nu-mi place sa citesc asa ceva la adresa cuiva de pe forum. Nu e prima oara cand am intervenit asa, si nici ultima.
3. Ce-am facut eu anul asta pentru sustinerea (AS)SSB ? Nu atat de mult cat as fi vrut sau poate cat s-au asteptat altii de la mine. Sa zicem doar ca am bagat peste 1.000 ron din buzunar in sustinerea deplasarilor suporterilor, fara sa cer nimic nimanui. Sunt deschis insa la colaborari, mai ales cu oameni care au fost alaturi de echipa si care vor sa fie in continuare.