Reply To: 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1) Reply To: 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)

#86502
ashone
Member

@Giani wrote:

Pazeam intra “Cornel Dinu” in varianta alb-negru. In aceasta disputa apar doua probleme:
2. ngm. Cine este? Ashu pretinde ca acest ngm ar fi un vechi suporter al SSB. OK, dar cine esti, frate? Stiu cine este Dragos, stiu cine este ultrasro, stiu cine este Ashu sau 97sir, dar nu am auzit pana acum de ngm. Si, mai ales, stiti cine sunt. Hai sa dam cartile pe fatza, sa stim care, ce si cum comenteaza. Faptul ca spune Ashu ca il stie pe ngm nu ma incalzeste, cat timp in staptele acestui ID se ascunde cineva care nu vrea sa se arate la fatza. Suntem atat dfe putini incat ar fi corect sa vorbim deschis si sa spuna fiecare ce are pe suflet.

Si eu o spun direct lui Vasile Siman: daca nu dai spagi la lepefe, daca nu pupi in kur pe taticul tenizmenei drogate, si daca nu cotizezi pentru arbitraje favorabile, momentul 2006 se va repeta. Pentru ca traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul. Gata, fara impresii, fara dorinte de performanta. Cat timp refuzam sa intram in cooperativa, drumul nostru va fi cam asa: locul 4 in liga lui blatica, apoi retrogradare la masa verde, urmata de 4 sezoane in B. Dar daca voi afla vreodata ca Sportul Studentesc va ceda acestui santaj ordinar, voi avea grija sa pun un camion plin cu azotat de amoniu la centrul terenului, si apoi il incendiez.

;;) giani, daca nu-l cunosteam nu vorbeam. mi-a placut faza cu camionul bai tata! chimistul din tine isi spune cuvintul!asa te vreau!un sfat de pompier daca il accepti: cauta sa ai un bat de chibrit mai lung…cam vreo 300metri sa aibe.nu te-as vrea afumat, prefer sa beau cu tine 6 beri si nu in cinstea ta! :-B