Reply To: 28.08.2010 Univ. Craiova – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 28.08.2010 Univ. Craiova – Sportul Studentesc 1-0(0-0) Reply To: 28.08.2010 Univ. Craiova – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

#86546
roland
Member

Craiova, prin atitudine, şi-a dorit pînă la sfîrşit, a meritat victoria. Am o problemă cu toată lumea care a pregătit meciul. O să vedem dacă e în pericol Selymes sau nu, vom vedea. Eu nu accept un astfel de comportament, prefer să pierdem cu 3-5 dar să se vadă că am fost acolo, că am avut atitudine. Nu se pune problema să schimbăm antrenorul acum că am pierdut un meci.[/color]

nu voiam sa scriu nimic de meciul asta. Ma bucura extrem atitudinea lui Siman. Nici eu nu am inteteles ce a fost mintea D antrenor. Probabil ca nu e asa simplu sa fii antrenor, dar totusi daca esti…mai ales cand esti Sportu ( ofensiv, spectaculos, constructiv) nu incerci sa conservi aiurea un 0-0 pagubos. Nu se poate sa scoti tot atacul si sa invitzi o echipa de pusti subtirei , insa cu public si atitudine sa te joace cum vor ei. E ca si cum tz-ai face sepuku. Pacat.

E cunoscut dar repet. De la Chetan am vazut eu renasterea Sportului in liga 2. Mai e la Sportu? Cred ca poate fii un bun fundas lateral. C. Gheorghe mai e? In meciu de azi trebuia sa fie ca schimbare. Nicola mai e? Da siguranta e “pozitiv” in joc.

Ultima : mai veche de la Siman: daca ne batem pt locu 14 mai bine ne desfintam. Subscriu.