Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 28.08.2010 Univ. Craiova – Sportul Studentesc 1-0(0-0) › Reply To: 28.08.2010 Univ. Craiova – Sportul Studentesc 1-0(0-0)
E prima data cand spun ca a gresit antrenorul. NU ca asi fi eu marele antrenor … …
Dar tactica jocului a fost prost gandita. Si schimbarile la fel. Daca Postolache a fost bine introdus (chiar daca a fost doar figurant), Lung si mai ales Cazan nu cred ca trebuiau bagati. Cred ca trebuia bagat un jucator care sa tina mingea mai departe de poarta: Nae, Gheorghe.
Ce sa facem n-a fost sa fie. Nici acum nu mi-a trecut supararea. Si pentru jocul prestat – adica lipsa totala din atac si pentru faptul ca n-am reusit sa luam 1 pct (chiar daca am jucat prost). La Craiova se putea lua ceva punct(e) avand in vedere ca si la ei jocul sufera destul de mult.
Ce ma bucura pana la urma este faptul ca apararea a fost bine pusa la punct, si-a facut cu prisosinta datoria si mai ales a dovedit un calm iesit din comun.
Dar din pacate mijlocul nu a fost lasat sa joace (multe pase inapoi si temporizarea exagerata a jocului) iar atacul nu prea a avut nimic de spus avand in vedere ca nu a avut de unde sa capete pase.
Siman a avut dreptate sa fie suparat ca am fost inexistenti in atac. Deh, numai asa poate sa mai vanda si el ceva.
Sper sa nu se adevereasca zvonurile presei cu cei trei (Balan, Varga, Curelea) la Craiova. Mai bine sa plece peste hotare. Sau sa ramana la Sportul