Reply To: 20.08.2010 Sportul Studentesc – CFR Cluj Napoca 3-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 20.08.2010 Sportul Studentesc – CFR Cluj Napoca 3-0(1-0) Reply To: 20.08.2010 Sportul Studentesc – CFR Cluj Napoca 3-0(1-0)

Lucione
Member

DOAMNE DACA BATEM STEAUA MA IMBAT 3 ZILE !!!!!! Promit!!!!
majoritatea prietenilor mei sunt stelisti .. si fac misto de mine ca toata galeria sportului incape intr-un troleibuz si raman si locuri … incerc sa le explic ca daca iuesti sportul esti alt om .. SINGURA echipa din Bucuresti care nu are dusmani sau rivalitati pe noi ne iubesc toti .. si vreau sa merg in chencea cu tricoul sportului si sunt sigur ca nu se ia nimeni de mine
asta se datoreaza si clubului conducatorilor fanilor .. noi nu ne certam cu nimeni dar suntem apreciati de toata lumea …asta e parerea mea dar la o victorie cu steaua .. ma simt de parca ar castiga Romania campionatul mondial
in fine … multa vreme nu o sa uit ziua asta
oare or fi jucatori de la sportul care citesc forumurile astea ?

poate o sa credeti ca sunt ne realist ..dar sincer ..cu putine ajustari si mici retusuri mie imi miroase a uefa league
si cand spun asta ma bazez pe atac si mijloc in primul rand .. un portar si 2 fundasi .. si nu zic ca luam campionatul dar uefa o prindem sigur ..echipa joaca prea bine .. si la sibiu cu medias … tot noi meritam victoria ne-am speriat de dinamo prea tare dar si aia era echipa de batut .. cu otelul .. nu l-am luat in serios ..
va spun eu ca UL nu e departe 3 transferuri atat … si o nocturna daca se poate :))

Iar in ceea ce priveste numarul spectatorilor .. la peluze stau toti suporterii .. si la oficiala ..cine e nebun sa stea in soarele ala de la ora 17 ? sau 18 ? camerele de filmat arata locuri goale si un stadion parasit .. ei bine nu e asa .. cei care au fost la meciuri va pot confirma ca vine lume din ce in ce mai multa la stadion … si daca vin si rezultatele .. o sa vina lumea ca la unirea urziceni in CL pe ghencea .. au ce vedea … o gasca nebuna si o galerie ca la termopile :)) putini dar buni :)