Reply To: 23.07.2010 Sportul Studentesc – Otelul Galati 0-1(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 23.07.2010 Sportul Studentesc – Otelul Galati 0-1(0-1) Reply To: 23.07.2010 Sportul Studentesc – Otelul Galati 0-1(0-1)

#86974
ashone
Member

@Lucione wrote:

@Zibling wrote:

@razvanR wrote:

Rog si eu toti suporterii sa uite incidentele cu biletele si sa vina la cat mai multe meciuri de acasa si din deplasare.

Eu nu pot uita, si nici ierta! Sportul Studentesc, ca club, ca organizatie face parte tot din Romania (sa nu uitam asta). Sa te fi vazut pe tine sau pe Ovidiu A. ramasi pe afara si atunci sa fi vazut show!

Insa, cat timp am prieteni care ma vor printre ei in galerie, voi incerca sa mai fiu si eu prezent la meciurile Sportului Studentesc. Adica, am fost alaturi de echipa “la greu” prin mocirlele si satele Ligii a II-a si sa nu fiu prezent cand facem puncte in prima Liga ?!?!

A fost un accident … haideti sa uitam .. ce merge bine in tara asta? ne suparam pe o echipa din cauza unor neica nimeni care au decis ei ca atat e bine si asa e frumos .. va spun eu ca si suporteri si conducerea si chiar echipa simte lipsa unor meciuri cu stadionul plin … e adevarat .. ca nu a fost frumos dar haideti sa ne bucuram de alb-negrii . si inca ceva ,,, sunt oameni care iubesc echipa la fel de mult ca si cei care posteaza aici … dar care nu vin la meciuri din n motive .. e prea departe nu au bani muncesc au familii …aia nu sunt “mai putin suporteri“ decat cei care merg la meciuri .. eu am fost la 1din 3 sezonul asta ( acasa ) gata nu sunt suporter? avem tot respectul pt GREII si impatimitii care au fost in deplasarile din divizia b timp de 4 ani …eu am fost plecat dar si atunci cand nu am fost in Romania ( timp de 3 ani jumate) ma duceam la prietenii care aveau antena romaneasca sa vad pe teletext ce a facut sportul si daca promovam … sunt de 3 luni in Romania deaia nu am fost asa activ nici pe forum. Ca … ala e mai vechi ca ala e mai nou ..ca unul e mai gras sau ca unul nu bea dupa ce da noroc cu berea … toti suntem suporterii Gastii nebune :) nimic nu functioneaza cum trebuie in tara asta vedeti si voi ard copii in maternitati se scad salarii ( se gandeau ei ca avem prea mult) si cate si mai cate anomalii in tara asta .. faptul ca tu nu mai vi la stadion .. tu nu te razbuni pe X care a luat decizia asta la data de ,,, te razbuni pe echipa …eu ..sunt singur .. noi ..suntem mai multi !!! dau o bere daca vi la stadion :))…si daca nici 3-0 cu CFR nu te face sa vi la stadion ..apoi …poate uefa league sa reuseasca

nu uit si nici o bere nu ma face sa vin la stadion. sint suporter am venit, poate am sa ma vin, acum nu , multumesc pentru oferta. nu e vorba despre cine e mai vechi ori mai nou, la noi nu se dau grade pentru asta, e vorba de RESPECT…noi ii respectam, ei nu. o seara buna. aici nu e loc de accidente.