Reply To: Conducerea clubului

Zibling
Member

@cameliu wrote:

@07Ex wrote:

Bine, deci sa inteleg ca la nici un meci pana acum n-au fost mai mult de 1000 de spectatori, iar la meciul cu Otelul au fost 50 (!!!). Ma rog, dvs. stiti mai bine.

Cum ramane insa cu celelalte propuneri ale mele. Dvs. ati citit mesajul complet sau doar prima parte?

Hai ca-i tare? Adica cum 50 de spectatori platitori? Asta inseamna ca s-au tiparit de catre club 50 de bilete! 😮 😮 😮 Pentru ca au ramas atunci oameni afara nemaifiind bilete tiparite!
Nu mai inteleg absolut nimic!

Chiar asa… ce este mizeria asta! Chiar asta este concluzia pe care trebuie sa o tragem ??? Ca 50-100 prosti platesti bilet de intrare, iar alte sute de copii si “localnici” din Regie intra gratis.

@critsig: Ah, ca nu spun ca am aflat niste chestii neplacute la ultimul meci, domnule director. Stiati ca Jandarmeria Romana tipareste invitatii color la meciurile SS care nu au cod de bare, timbru sec sau holograma si le da “persoanelor VIP sau mai putin VIP” care stiu de aceasta filiera. Poate asa se ajunge la umflarea cifrelor de total spectatori la meciurile din Regie. Si este f.f.trist! Ma simt la fel de “fraierit” ca si in prima etapa din acest sezon. =((