Home › Forums › 2017-2018 Season › 2017/2018 Jucatori / Conducere – Players / Staff › Conducerea clubului › Reply To: Conducerea clubului
@07Ex wrote:
@Radu Dobrin wrote:
topicul asta va bate recordul la lungime
Din punctul meu de vedere poate sa bata orice record, dar eu pe acest topic nu voi mai scrie. Mi-am dat seama ca nu se poate discuta cu “oficialii” din Regie. Noi punem intrebari, vrem sa aflam ce si cum, iar raspunsurile de la club sunt de ‘hai sictir’. Uitati-va si voi cand a fost postat mesajul din Sep 24, 2010, la ora 7:45 pm (GMT-5). Asta inseamna ca dl. Gheorge ne-a “raspuns” la intrebarile noastre in noaptea de vineri spre sambata la ora 2:45. Pai e de mirare ca raspunsurile dansului n-au nici o legatura cu intrebarile noastre? 8-|
Totusi, este un pas urias, avind in vedere istoricul relatiilor dintre club si suporteri (sau cel putin marea majoritate a lor..), care acum citeva sezoane se rezumau la trimiteri la periute si paste de dinti…
Ca postarea e la o ora mai devreme sau mai tirzie, nu are mare importanta…acu 10-15 ani si eu cam tot pe la ora aia eram cel mai activ