Reply To: Conducerea clubului

cristig
Member

400 de platitori la jocul cu Astra, iar legat de problema cu biletele sector A si B o sa atrag atentia si va rog sa o faceti si voi pe loc, abonamente imi doresc dar nu se doresc si punct. Echipa nu se exprima pe masura jucatorilor, antrenorilor si asteptarilor noastre si cred ca toti trebuie sa o sustinem pentru ca suntem obligati sa mergem mai departe. Turnicheti vor functiona si in B si in C, iar ei nu sunt luati de la rebuturi, pur si simplu am observat ca sunt foarte multi oameni care nu stiu sa ii foloseasca… daca vedeti ca sunt probleme va rog sa atentionati paza sa cheme responsabilul de ticketing.
Observ inca foarte multa rautate si nu inteleg de unde vine… Am ajuns in A si in loc sa ne bucuram de meciurile pe care le avem, suntem nervosi si tristi…

Special pentru 07Ex – La ora respectiva am intrat si am raspuns, sper ca nu te supara ca stau de vorba cu voi acum??? O persoana care anul acesta este cu CFR si la anul cu Sportul nu este suporter este microbist, din nefericire in Romania este o trasatura generala cand vorbim de consumatorii de orice( de la sucuri, la mancare la orice), nu suntem loiali unui brand. La fotbal ma asteptam sa fie altfel insa in cazul echipelor mai mici functioneaza la fel. Urziceni a facut superperformante in Romania si suporteri 0. Este trist, dar este adevarul. Cate campionate ar trebui sa castige Urziceni ca sa isi formeze un nucleu dur de 30000 de suporteri, cred sincer ca in Romania doar castigarea Cupei Campionilor ar schimba ceva, atat.

Materiale promotionale vom avea, magazin nu cred ca putem sa sustinem la ora aceasta, iar locatii libere la stadion nu mai sunt de mult ca sa incropim ceva acolo civilizat. O sa discut cu funcurier sa vad daca putem vinde produse astfel prin ei, prin intermediul site-ului. Cu spectatorii trebuie sa intelegi ca au ramas afara 50 si nu 800 la meciul cu Otelul, iar cifrele de care spui tu sunt ireale, probabil cu Astra o sa imi spui ca au fost 1500 sau 1700, cifra reala o vezi sus in prima fraza. Si a fost duminica, vreme ideala pentru fotbal, nu luni, nu vineri. Fenomenul este in scadere si datorita faptului ca se vinde scandalul din fotbal nu fotbalul. este reala chestiunea, suntem a 4-a echipa din Bucuresti, de aceea de cand am venit pozitionarea clubului a fost facuta prin centrul de copii(este adevarat cu multe lipsuri si acolo – terenuri) si Iubeste Sportul! merge pe aceeasi idee. Suntem alta lume!
Personal sut dezamagit de site, sper sa ajungem sa il updatam si noi o data si odata la 2 zile!

Iubeste Sportul!