Reply To: Conducerea clubului

adso
Member

De cateva luni am in minte o idee, dar am preferat sa nu o impartasesc aici pentru ca nu era clara si am preferat sa mai discut cu diversi publicitari.
totusi intrarea unui oficial pe forum si faptul ca 07EX a punctat foarte bine problema suporterilor, ma fac sa incerc sa o explic.

Nu ar trebui sa uitam locatia stadionului, situat langa caminele de studenti. Cred ca ar putea fi adusi spectatori la meci pe filiera asta, printr-o campanie facuta chiar pentru studenti. Cu un mesaj simplu bazat chiar pe conditia clubului (care spre deosebire de altele pare studentesc) si sustinut de rezultate bune ale echipei, poate fi atrasa destula lume la stadion.

Ar ajuta foarte mult daca s-ar putea face o categorie de bilete mai ieftine pentru studenti/elevi. nu stiu daca permite regulementul sau daca a fost facut asa ceva de alt club, dar nu vad de ce n-ar merita incercat…
Campania de publicitate propriu-zisa nu ar presupune costuri foarte mari si ar putea fi implementata chiar de asociatia suporterilor, daca clubul nu s-ar putea implica.

Campania ar putea presupune:
– afise puse in camine, eventual facultati, inainte de meciuri
– un blog facut si updatat serios

Binenteles, as putea sa mai dezvolt, dar poate sunt lucruri pe care eu nu le stiu, din istoria clubului, pe care voi ati putea sa mi le impartasiti si sa-mi taiati avantul.

Inainte sa-mi dati argumentul o mare parte din studenti sunt deja stelisti, rapidisti, olteni, am spus “s-ar putea atrage spectatori” nu “s-ar putea atrage suporteri”.