Reply To: Conducerea clubului

adso
Member

@cristig wrote:

Propunerile voastre sunt pertinente! Dar din nefericire nu am
prea mult timp si bani ca sa le onoram.. Site-ul l-am facut cu 2 prieteni si nu a costat nimic, am avut in minte magazin online, dar cat sa ceri moka, iar buget nu a fost nici macar un euro!!! Sa vad daca pot gasii o alta solutie cum v-am spus prin funcurier!!!!
Sunt multe lucruri pe care nu le cunoasteti, am discutat cu gazeta pentru program sa il produca ei si nu au aprobat bugetul… Dar sunt deacord cu orice solutie!!!
Invitatiile se vor da in continuare dar trebuie sa gasesc o modalitate sa nu se faca risipa cu ele!
Si pe partea cu studentii sunt deacord cu o campanie in camine dar si acolo buget 0!!! Am vrut si vreau sa iau afisele facute de suporterul decedat de la Propaganda care mi se par extrem de reusite si sa le folosim, cam gandim la fel!!
Saptamana aceasta lansez campania alearga pentru viata! Si sper sa ma ajutati cu a doua parte ca campaniei iubeste sportul!!(fiecare suporter isi declara pasiunea pentru club intrKun filmulet)
la meciul cu otelul au ramas afara maxim 50 de oameni, pentru ca am fost acolo!!! Oalele se sparg in capul si cu baiatul de la ticketing si fara el!!
Iubeste Sportul!

s-ar putea face o categorie de bilete reduse pt studenti? pentru ca nu cred ca ar merge doar cu afisele