Home › Forums › 2017-2018 Season › 2017/2018 Jucatori / Conducere – Players / Staff › Conducerea clubului › Reply To: Conducerea clubului
Dau un pont Mr. cristig.
In Romania plata cu card se face in general la achizitia produselor scumpe. Majoritatea siteurilor folosesc plata ramburs, este sigura si
nu exista decit cca 2 la suta neridicate. Acestea sunt exceptii.Nu se fac smecherii, pt ca la lansarea comenzii omul lasa telefonul, tu il
contactezi, chemi curierul si gata. Apropo de curieri, este f. important sa ceri oferta la mai multi curieri. Fan-ul are preturi mari.
Toti fac discounturi la contract, trebuie negociat pt. ca se arunca tare.Nu uita si de posta normala. Cum vor exista si produse de
30-50 lei pe site, omul nu va vrea curier, sa mai dea 20-30 lei pe transport,va dori prin posta romana unde va plati 10-11lei.
Opinia mea faceti o licitatie publica cu garantii pentru desciderera unui magazin la stadion si eventual un corner intr-un alt magazin,
plus un magazin online. Voi stabiliti ce si cum vreti , dati eventual la inceput free spatiu pt un butic la stadion . Eu cred ca se vor gasi
doritori. Depinde de caietul de sarcini cum e intocmit pt. ca voi nu prea dati facilitati.Si asa nu te mai doare capul.Fiecare face ce stie.
PAREREA MEA CA TREABA CU SITEUL TREBUIA SA FIE O COLABORARE INTRE ASOCIATIA SUPORTERILOR SI CLUB !