Reply To: 08.05.2011 Sportul Studentesc – FC Brasov 1-2(1-2)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 08.05.2011 Sportul Studentesc – FC Brasov 1-2(1-2) Reply To: 08.05.2011 Sportul Studentesc – FC Brasov 1-2(1-2)

#88399
dragos
Member

GASCA BATRANA !!! :)) =))
SPORTUL termina sezonul in genunchi.

Echipa şi atmosfera fac stadionul din Regie să semene cu scena unui club de stand up comedy, cu comedianţi plictisiţi şi public care face haz de propriul necaz

Sportul a retrogradat cu cîteva etape înainte de final, cam multe, fiindcă fotbalul gustă rar glumele pe care le faci pe seama ta. Lumea cu asta se ocupă în Regie. “Nea Avrame, cu cine tragi?”, îl întreabă un spectator pe arbitru. Marius Avram conduce meciul fără probleme. Şi, oricum, omul care a strigat ştie că echipa lui joacă degeaba, aşteptînd sezonul următor din Liga a doua. Altul îl montează pe Bălan: “Tibi, haideţi pe ei!”.

Tibi se gîndeşte la un transfer şi poantele zecilor de oameni din spatele băncilor nu i se par funny: “Lasă-ne tată, să ne vedem de ale noastre!”. Cardoso înscrie pentru Braşov (33) şi peste cîteva minute e aproape să mai dea un gol, dintr-o fază în care mingea îl muşcă de nas pe portarul Popescu. Balonul a sărit din bară într-o băltoacă şi goalkeeperul a simţit cum mingea i-a aruncat stropi pe faţă şi a dispărut din faţa lui.

Egalează Irimia, cu un gol frumos (36). Au trecut anii peste fotbalistul fost la Dinamo şi la Rapid. Kilogramele în plus îl fac să arate ca un jucător din “D”, dar mingea tot îl mai ascultă. Se face 1-2, pentru că înscrie Mateiu (44). Puştiul fuge şi se pupă cu Conceicao ca după un premiu luat. Simte că şi-a anunţat viitorul cu un gol. Cîndva, aşa erau toţi jucătorii Sportului.

Alături de Cristi Gheorghe
Studenţii au afişat ieri un tricou cu un mesaj de încurajare (foto) pentru Cristian Gheorghe, directorul executiv al clubului din Regie. Acesta se află internat la Spitalul Floreasca, după ce marţi a suferit un accident vascular şi a ajuns la Urgenţă cu diagnosticul de hemoragie internă. Medicii l-au stabilizat, dar îl ţin sub observaţie. (Iulian Pavel)

“Gata, ne-am salvat de la retrogradare! Miercuri vom lupta cu Steaua pînă la epuizare, vrem Cupa ca să intrăm în istoria Braşovului!”
Antonio Conceicao, antrenor FC Braşov

“Tovarăşul Avram a pus umărul la victoria Braşovului. L-a învăţat taică-su cum să arbitreze şmechereşte”
Gheorghe Mulţescu, antrenor Sportul