Home › Forums › Archive › Sezon 2011-2012 Season – Liga I › Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012 › Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012
Insa, macar azi 21 mai 2022, noi Sportul Studentesc nu am pacalit fotbalul – am castigat la scor sanatos (5-1) cu Unirea Urziceni si am aratat ca daca marele nostru patron era un pic mai putin zgarcit (macar cu antrenorii), il pastram pe Selimesy sau venea Multescu mai din timp si faceam o zestre mai sanatoasa de puncte.
Repet, in acest sezon 2010-2011, doar 3 echipe (Dinamo, Tg.Mures si Vaslui) mi s-au parut ca ne-au invins fara drept de apel.
Astfel, sezonul 2011-2012 il astept cu nerabdare, deoarece vreau sa vad tineri promovati la echipa mare. Probabil doar 2 jucatori (Curelea si Tibi Balan) vor fi vanduti in intersezon, iar alti cca 5-6 jucatori sa zicem vor deveni liberi de contract.
Parerea mea umila – daca vom avea un antrenor care vrea performanta si un capitan de echipa (in cel mai rau caz, Cruceru sau Irimia – sa zicem) mai dur cu restul coechipierilor, poate nici nu vom simti acest minus 2 puncte cu care am coborat in Liga II.
HAI SPORTUL !!!