Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

ovidiu
Member

@07Ex wrote:

Intr-un interviu pe care l-am postat pe subiectul de stiri, Multescu a facut urmatoarea declaratie: “Este ultimul meci la cârma Sportului, dar dacă va fi o treabă serioasă, un proiect interesant şi nu o formulă tocită, atunci aş putea rămâne, dar am oferte din Turcia şi din zona Golfului“.

Asta inseamna ca, daca Multescu va vedea ca la anu’ vom avea un obiectiv ca lumea, s-ar putea sa ramana la echipa. Deci, daca vom aborda turul cu Multescu la timona, ar insemna ca cei din conducere vor sa faca performanta la anu’, si eventual vor vrea sa promoveze. Daca insa Multescu va pleca, mai mult ca sigur inseamna ca nu se va vrea performanta la anu’.

Sa vedem ce va fi.

Interesant acest cuvant – performanta. Fara a fi rautacios, nu stiu daca dl. Siman cunoaste acest cuvant, sau, ma rog, il asociaza cu performanta de a vinde cat mai multi jucatori si cu pret cat mai bun. Lucru care nu prea i-a mai iesit in ultima perioada.

Bine si frumos ar fi sa se doreasca performanta, dar eu sunt sceptic. Probabil reconstructia echipei va dura ceva vreme, dar sper totusi sa ne intoarcem in 2 – 3 ani in divizia A. E timpul sa le multumim majoritatii jucatorilor pentru efortul depus si cei din conducere impreuna cu partea tehnica sa dea credit celor tineri pentru a inchega o noua GASCA NEBUNA, chiar daca in scurt timp de la formare si o mare parte din aceasta va fi vanduta.
Deh, dl. Siman a afirmat nu o data ca un club de fotbal trebuie sa se intretina singur si nu are cum decat din vanzarea jucatorilor.
Sper ca in cadrul echipelor de juniori se vor gasi jucatori care sa devina titulari la echipa mare si, si, alaturi de cei ce vor mai ramane, cu experienta, in timp, dupa un proiect serios :-? , sa poata ataca promovarea. SPER!

Sa vedem ce va fi.