Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

ssbss
Member

Drag moderator,

Vreau sa stiu cate jocuri ai tu la activ in liga 1? Toti comentati dar habar nu aveti… Cat de bun te consideri tu ca sa faci afirmatiile acestea???

Ai ce ai ce acesti jucatori. Nu iti convine niciunul. De ce nu esti tu patron? Care este dupa parerea ta jucatorii care te fac sa tii in continuare cu Sportul? Curelea si Ferfelea =))…. Ma faci sa rad…. Curelea nu a fost in stare sa dea decat cateva goluri tot sezonul iar unul mai impiedicat ca Ferfelea nu cred ca am vazut…

Dar de… pupincureala este la mare rang aici… ca tot Sportul Studentesc!!!

Sa nu ramai surprins de evolutiile viitoare ale jucatorilor pe care ii tot ataci atat…..

O seara minunata!

@07Ex wrote:

@cameliu wrote:

Sile a pus pe liber 8 jucatori!
Printre care 3 portari! (A ramas doar Niculescu? sau e si el plecat?) si pe Maxim!

Uau!!! Nu-mi vine sa cred ca Siman i-a pus pe astia 8 pe liber. Inseamna ca va trebui sa bage mana in buzunar si sa aduca niste jucatori in iarna, ca altfel retrogradam sigur. Eu sper ca el sa fie constient de acest lucru si sa aduca niste jucatori, sau poate el se bazeaza pe pepiniera proprie? :))

Uitandu-ma insa pe lista de jucatori pe care i-a dat afara … zau daca-mi pare rau de ei. Pai sa vedem ce au facut jucatorii astia pentru club in acest tur.

Portari:

Popescu – a jucat 13 meciuri (1170 de minute). Ne-a costat destule puncte prin greselile grave pe care le-a comis. Nu-mi aduc aminte sa fi fost salvator la nicun meci anul asta.
Ormenisan – 5 meciuri (450 minute). Eu unul nu l-am vazut la nici unul din meciuri, asa ca nu ma pot pronunta.
Samoila – 0 meciuri (0 minute). Poate o fi jucat la Sportul II, dar la prima echipa n-a mai jucat din 2008, de pe 10 mai, atunci cand am pierdut la Chiajna cu 2-0.

Jucatori de camp:

Ratiu – 7 meciuri (355 de minute), a incasat 2 cartonase galbene si 1 cartonas rosu
Secăreanu – 0 meciuri (0 minute).
Maxim – 17 meciuri (1504 minute), 2 goluri, 3 cartonase galbene
Cheţan – 16 meciuri (613 minute), 1 gol, 3 cartonase galbene, 1 cartonas rosu
Nicola – 8 meciuri (177 minute), 0 goluri, 0 cartonase

Mie parca cel mai rau imi pare de Maxim, deoarece a jucat cele mai multe minute in acest tur si a dat si 2 goluri. Chetan s-a straduit si poate l-ar fi putut tine ca rezerva ca e jucator de perspectiva, dar restul sunt de acord sa fie dati afara.
Secareanu n-a jucat deloc, Nicola e rezerva de cand il stiu, iar Ratiu stim cu totii ce meciuri a facut si el, mai ales ala cu Steaua cand ne-a costat si el 2 puncte.