Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

#90236
Zibling
Member

Noule user, nu vad nici un motiv sa te enervezi si sa ataci moderatorul acestui forum!!!

Cat timp jucatorii Sportului Studentesc se antreneaza si intra pe teren pt salariu, deci contra cost, noi suporterii o facem gratuit si iubim aceasta echipa mica in mod neconditionat. Asadar, banuiesc ca esti ruda cu unul dintre jucatorii vizati (daca nu cumva unul dintre ei). Cat timp inca exista suporteri in tribune, echipa merita sa existe. Dar, oare nu din cauza jocului echipei, spectatorii stau acasa? Ei exista, dar nu au motivatie sa vina pe stadion.

La Dinamo se intampla acelasi lucru de 2 sezoane incoace, iar acolo contestarea jucatorilor si a conducerii vine dinspre zecile de mii de voci ale suporterilor. Cum ar fi daca ai avea de a face cu zeci de mii de contestatari? Adica, dupa ce ca au ramas o mana de oameni suporteri ai Sportului Studentesc, nu putem accepta nici macar o critica? Se da cam multa atentie comunicarii intre suporteri si jucatori (mai ales in era Facebook-ului)… nu crezi? Fiecare dintre cele 2 parti stie ce are de facut, iar SS chiar are suporteri intelectuali in procent mai mare decat alte cluburi (bucurestene).