Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

#90300
dragos
Member

@Ace of Spades wrote:

@dragos wrote:

@cameliu wrote:

Importante raman meciurile cu astra, mures, gazu si petrolu… acolo ne trebuie noua puncte!

nu luam niciun punct….
“lupii” ne vor devora; tg mures ne va batea cu 1 -0; astra va castiga in regie; gazu’ ne va arde =))

Hai mai dragose, zau asa, parca doresti raul aceste echipe, chiar nu te inteleg. Pretinzi ca tii cu Sportul, dar prin comment-urile tale parca zici ca faci parte din mistocarii ce dau comment-uri pe site-urile Prosport sau GSP si iau in deradere echipa noastra. Tine cu CFR sau Steaua daca doresti rezultate mai constante, pana una alta asta este echipa noastra in momentul actual si daca chiar o iubim trebuie sa o sustinem si sa credem ca se va scoate din situatia dificila in care s-a bagat singura.

Inca mai pastram sanse reale de salvare de la retrogradare, nu e nimic pierdut, pur si simplu trebuie sa scoatem cat mai multe puncte din meciurile directe cu contracandidatele noastre: Astra, Gaz Metan, Targu Mures si Petrolul, echipe ce nu ar trebui sa ne sperie, deoarece diferenta de valoare chiar nu este una semnificativa.

eu judec dupa exprimarea echipei din teren….evident, ca nimeni dintre jucatori (probabil) si suporteri, desi, am o rezerva in privinta conducerii, nu-si doresc liga secunda.
insa, trebuie sa fim realisti ca echipa de 3 etape – mimeaza fotbalul.
eu compar rezultatele si jocul echipei cu contracandidatele la retrogradare si concluzia este limpede: ne pacalim !!! :D
sunt echipe care chiar joaca si rezultatele apar; nu sunt doar simple coincidente norocoase…..de ex: sibiul, iar chiajna este echipa returului !!