Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

#90307
dragos
Member

@07Ex wrote:

@dragos wrote:

Concordia nu pierde cu dinamo :D
in fine, problema este la noi….nu la contracandidatele noastre…..

Uite ca pana la urma Concordia a pierdut si a facut-o chiar intr-un mod hazliu. Nu stiu daca ati vazut autogolul Concordiei din min.93, dar eu dupa ce l-am vazut nu m-am putut abtine sa nu rad in hohote. Asa ceva de mult n-am mai vazut. E un gol din ala care apare in top 10 cele mai nostime goluri ale anului. =))

eu am spus, ca dinamo va pierde atunci cand antrena Ciobi….acum cu venirea lu’ Bonetti s-a produs o schimbare.
in fine, lasa-i pe ham-ham-ham

@cameliu wrote:

Dupa cum spune si ngm, avem sanse REALE de a scapa. Etapa asta clasamentul a “inghetat” in partea inferioara. 3 puncte te urca 4-5 locuri.

Vital e la inceput meciul de la Mures, daca nu venim de acolo cu 3 puncte e cam dus totul…
Daca jucatorii au valoare trebuie sa fie motivati si sa arate ca pot si ca vor!

Cameliu, bine ar fi sa ai dreptate….insa intreb si eu, ca un chibit: de ce s-ar automotiva jucatorii tocmai in acest meci ?
ai vazut ce spune Mr.Coach: nu-i mai poate motiva !!! si nu cred, ca blufeaza.
la echipa se impune o schimbare….s-a instaurat plafonarea, automultumirea (desi, n-ar trebui, intrucat n-au realizat nimic….aaa, poate doar baremu’), ca unii dintre ei la vara vor pleca, iar altii vor juca cu snagovul :D
acesti purtatori de tricouri au avut 4 etape dintre care 2 au fost cu “colegele de suferinta”, ca sa arate ca merita liga 1.
in schimb pe ei i-a durut in cot (sa nu zic altundeva) si nu joaca deloc, n-au atitudine, n-au nimic…..din contra, mimeaza.
ati vazut golul 4 al stelei ? au fost 13-14 pase fara ca vreun “jalon” sa intervina….ati vazut golurile 3 si 4 ale astei ?
au fost ca-n curtea scolii….oricine marca, indiferent de varsta.
repet iar-si-iar: putem retrograda, insa vreau sa vad atitudine, ambitie si determinare…eu asa vad fotbalul, asa l-am invatat eu.
la acesti purtatori, sunt ZERO toate !!!!!!!! :p
pacat de varsta lor, caci vor ajunge ca, Musteata sa activeze in alt domeniu……