Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012

#90350

@ultrasro wrote:

Un an de A, 2 ani de B si iar un an de A.

Multam pentru lamurire, Ovidiu. :)

Sunt intru totul de acord cu dl Dragos Chiva. Fara acele greseli de arbitraj, Sportul ar fi avut o sansa reala sa ramana in Liga I. Chiar nu am jucat atat de rau pe cat arata clasamentul, care fara sa fiu blamat de subiectivism, este unul mincinos. Cu toate acestea, trebuie sa recunoastem ca echipa noastra draga are multe probleme, de la cele financiare pana la cele ce tin de lot si suporteri. E greu sa faci fata in aceste conditii, chiar daca ai avea un arbitraj cat de cat impartial. O exceptie de la aceasta regula, si poate singura, a reprezentat-o Urziceniul, care fara suporteri si fara cine stie ce investitii masive, a reusit sa castige un campionat, dar pana la urma tocmai lipsa acestora au dus mai tarziu la desfiintarea acesteia.

Ma rog, aceia dintre noi, care sunt suporteri ai Sportului, tin cu aceasta echipa din pasiune mai mult si nu datorita unor rezultate fabuloase ale echipei, prin urmare nu avem altceva de facut decat sa mergem mai departe si sa speram la mai bine, deoarece dragostea pentru Sportul Studentesc oricum ar trebui sa ramane aceeasi.