Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90378
ngm
Member

Timişoara, Bistriţa şi Bihorul vor juca şi la anul în prima divizie, deşi nu întrunesc condiţiile de licenţiere.

De ieri, e oficial, chiar dacă anunţul va fi făcut abia în Comitetul Executiv de pe 20 iunie: Poli Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor Oradea vor activa şi în campionatul viitor în Liga 1! Cu toate că aceste trei cluburi nu îndeplinesc mai multe criterii din dosarul de licenţiere, surse autorizate susţin că Mircea Sandu le-a promis ieri, în urma unei întîlniri de taină în Bucureşti, reprezentanţilor acestora că ROAF-ul va fi modificat pentru ca licenţa să fie luată mai uşor. În schimb, Timişoara nu va avea dreptul de a participa în preliminariile Champions League, unde va juca FC Vaslui.

Tot ieri, în spatele uşilor închise s-a mai stabilit şi că FC Baia Mare şi Chindia Tîrgovişte, iniţial fără drept de promovare timp de 3 ani, să poată “urca” în “B”, aşa cum şi-au cîştigat dreptul pe teren!

“Nu se poate aşa ceva! Păi, luni seara, FRF tocmai ne-a anunţat că orădenii nu iau licenţa şi vom juca noi în locul lor…” (Ioan Georgescu, preşedinte de onoare CS Mioveni)
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/mai-sint-sperante-pentru-timisoara-bistrita-si-bihor-ramin-toate-in-liga-1-243309.html
AZI,LA RTV SANDU MIRCEA SPUNE ,, SE PARE CA VOM JUCA CU 17 ECHIPE”
DRACU’ MAI INTELEGE…..INCA 12 ZILE !!!