Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90381
ngm
Member

Sâmbătă, 11 iunie 2011
FRF reacţionează oficial faţă de nelicenţierea Timşioarei
Pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal a apărut sâmbătă o poziţie oficială, prin care se explică lipsa de competenţă a FRF cu privire la procesul de licenţiere a cluburilor.

În comunicat se spune:

“Urmare a numeroaselor articole de presă şi a luărilor de poziţie din mass-media pe tema respectivă, Federaţia Română de Fotbal precizează:

Comitetul Executiv al FRF nu are nicio competenţă în ceea ce priveşte procesul de licenţiere a cluburilor, unul independent, acesta fiind încheiat la nivelul Ligii I.
Într-adevăr, forului mai sus menţionat i se poate prezenta, conform Ordinii de Zi, o informare cu privire la procesul de licenţiere încheiat sau având drept tematică procesul de licenţiere în ansamblul său. Atât şi nimic mai mult.”

Vicecampioana FC Timişoara şi Gloria Bistriţa, locul 14, nu au primit licenţa pentru sezonul 2011/2012 al Ligii I. FC Timişoara nu a primit licenţa pentru datorii la bugetul statului şi faţă de clubul Benfica Lisabona din transferul fundaşului Laszlo Sepsi. Gloria Bistriţa nu a primit licenţa pentru datorii la buget.

Alte ştiri din Fotbal intern