Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90391
ngm
Member

CULMEA! Mircea Sandu va ŞTERGE un paragraf din regulament pentru a o ţine pe Poli în Liga I!
Mircea Sandu a găsit salvarea pentru lui Poli. Marian Iancu susţine că paragraful are îi elimina pe timişoreni din Liga I va şi şters la şedinţa Comitetului Executiv, care este programată mâine.
“Mircea Sandu a intervenit în cazul nostru. Am primit o hârtie din partea lui. Ne-a anunţat că recunoaşte competenţa TAS şi că acel paragraf din regulament pe care nu îl recunoaştea va fi şters.

O instanţă mi-a dat licenţa, o altă instanţă sportivă, după 3 ore de deliberari, a decis că cealaltă comisie a greşit şi au anulat decizia. E 1-1, a treia instanţă trebuie să ne dea un verdict final. Să vedem cine câştigă. Asta e cel mai important pentru maine, acel paragraf să fie şters, iar TAS să poata avea un cuvânt de spus în acest caz.

Îl aplaud pe Mircea Sandu pentru că a recunoscut că mai există o cale de atac pentru noi. Nu sunt fan Mircea Sandu, dar trebuie să îi recunosc meritele în acest caz.

Actele sunt gata, le pregătim pentru TAS. Mâine, FRF trebuie doar să schimbe regulamentul”, a declarat Marian Iancu la gsptv

De altfel, Mircea Sandu s-a dat astăzi de gol într-o declaraţie făcută după meciul echipei U19 a lui Poli, împotriva puştilor de la Viitorul Constanţa: “Dacă îi văd pe aceşti copii în Liga I? Depinde dacă îi promovează Poli”

TOATA LUMEA FORTEAZA!!!