Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90413
ngm
Member

DA, DA DA!!!!!!!!
JUCAM IN LIGA1 !!!!!

Poli şi Gloria nu au nici o şansă la TAS? FRF aşa consideră

UPDATE – În urmă cu cîteva minute, FRF a confirmat oficial informaţia furnizată în exclusivitate de gsp.ro. Poli şi Bistriţa sînt retrogradate în Liga a doua, FC Bihor n-are drept de promovare, iar Săgeata Năvodari şi Voinţa Sibiu vor susţine un meci de baraj pentru a se decide a cincea echipă promovată, după Petrolul, Ceahlăul, Chiajna şi Dacia Mioveni.


EXCLUSIV FRF ştie că Poli şi Bistriţa n-au nici o şansă la TAS! Mîine se decide barajul pentru a cincea echipă promovată în Liga 1

La doar două zile după ce Comitetul Executiv al FRF a acceptat ca Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa să se adreseze Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Laussane, o altă decizie a Federaţiei vine să arate că, de fapt, Mircea Sandu e convins că TAS nu le va da dreptate celor două echipe şi că ele vor rămîne retrogradate!

Azi a avut loc o şedinţă a Comitetului de Urgenţă al FRF, în care s-a decis ca o a cincea formaţie din liga secundă să promoveze, pentru ca Liga 1 să continue în formula cu 18 echipe. Astfel, FRF a hotărît ca pe 2 şi 6 iulie să se dispute barajul dintre Săgeata Năvodari (locul 3 în Seria B1) şi Voinţa Sibiu (locul 4 în Seria B2). Mîine se va trage la sorţi ordinea meciurilor.

Comitetul de Urgenţă e format din Mircea Sandu, Octavian Goga şi Dumitru Dragomir. Ultimul, susţinător înfocat al cauzei lui Poli şi a Gloriei, nu a participat la şedinţa de azi. Aşadar, în Liga 1 a rămas Sportul Studenţesc şi au promovat din B Petrolul, Ceahlăul, Chiajna şi Dacia Mioveni. FC Bihor (locul 2 în Seria B2) n-a primit licenţă şi va juca în eşalonul secund, aşa cum vor face şi Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa.