Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90417
dragos
Member

CAND se va potoli Mitica ????

Zbaterile războiului declanşat de retrogradarea Timişoarei şi cea a Gloriei Bistriţa continuă în fotbalul românesc. Preşedintele Oţelului, Marius Stan, a confirmat încă o dată la emisiunea Versus, de la GSPTV, că nu mai puţin de 14 cluburi din Liga 1 ar fi semnat o petiţie prin care se solicita respectarea deciziei Comisiei de Apel care nu a licenţiat cele două cluburi, chiar dacă Dumitru Dragomir a susţinut puternic salvarea bănăţenilor şi a ardelenilor.

La emisiunea Contraatac, Mitică a lansat un atac dur împortiva celor care ar fi semnat hîrtia, pe care i-a ameninţat cu DNA-ul. Dumitru Dragomir a susţinut că “preşedinţii de cluburi au avut noroc că nu am intrat în posesia documentului incriminator”.

“Dacă eu puneam mîna pe acel tabel, îi dădeam la DNA, asta însemna constituire de grup infracţional. Hotărîrile se iau în Adunarea Generală, prin vot democratic. Eu abia aşteptam să apară Marius Stan cu aşa ceva, dar el ştie meserie. Cine ştie ce se întîmpla în România dacă puneam mîna pe document? Totuşi, nu cred că există aşa ceva deoarece era deranj mare” a declarat Dragomir.

Marius Stan, preşedintele Oţelului, a confirmat însă astăzi că acea hîrtie a existat şi că, dacă Dumitru Dragomir doreşte, îi va pune la dispoziţie preşedintelui LPF tabelul cu semnături.

“Sigur că a existat această hîrtie. A semna şi a ştampila o hîrtie care cere a se respecta regulamentul este absurd, dar normalitatea trebuie semnată la noi de două ori. Nu are de ce să fi fost mare deranj, era dorinţa cluburilor. Îi pun la dispoziţie hîrtia, Dragomir a făcut acuze pentru care trebuie să dea explicaţii. Afirmaţia lui este extrem de gravă, grup infracţional putea fi constituit de cei care au încercat să încalce toate regulamentele pe care noi le-am votat. Cele 14 cluburi sînt în perfectă legalitate. Abuz în serviciu a făcut el, a pledat în favoarea Politehnicii Timişoara”, a fost răspunsul lui Marius Stan la acuzele preşedintelui Ligii.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/video-razboiul-retrogradarii-politehnicii-timisoarei-continua-dragomir-acuza-constituirea-unui-grup-infractional-245065.html