Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90420
ashone
Member

Himcinschi semnează cu o echipă din Serie B

Atacantul echipei Unirea Alba Iulia, Fabian Himcinschi, care a făcut parte din naţionala României la Campionatul European Under 17, ar putea semna, luni, un contract cu gruparea italiană Empoli din Serie B.

“Fabian, însoţit de tatăl său, Adrian Himcinschi, până nu demult secund la gruparea din Alba Iulia, şi un agent vor ajunge la Empoli, luni dimineaţă în jurul orei 10.30, unde ar putea semna cu echipa italiană. Noi am cerut suma de 120.000 de euro, dar în final am acceptat cei 100.000 de euro oferiţi de italieni”, a declarat unul dintre oficialii clubului Unirea Alba Iulia.

El a precizat că în cursul săptămânii viitoare Unirea Alba Iulia va negocia şi transferul mijlocaşului Nicuşor Stanciu, aflat acum în pregătire cu naţionala Under 19 a României în vederea Europenelor de la Bucureşti, la Rapid, suma solicitată de Unirea Alba Iulia fiind de 250.000 de euro plus un procent de 25 la sută dintr-un viitor transfer: “Jucătorul este monitorizat în acest moment de Manchester United, în acest sens englezii urmând să trimită un reprezentant al clubului pentru a-l urmări pe viu la Campionatul European”.

:-? o fi ruda cu cami, n-o fi… da’ macar sa bem si noi o palinka in cinstea lui. e nume cam rar sa nu fie rude, gindesc eu ca un ragatean ce sint. sa traiesti cami si sa auzim numele asta de familie in bundesliga! eu am asteptat un titlu din 76, mai astept 20 ani sa vad un himcinschi in bundesliga campion! eventual doi de H. o seara buna. bai ce caldura in capitala, noroc ca stramosii au inventat spritul. bine sa lasam, sint la munca acum, o seara buna.