Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90424
dragos
Member

VOR SĂ SCAPE de Regie

Studenţii au prins, in extremis, un loc în prima Ligă, după ce Timişoara şi Bistriţa n-au primit licenţa, dar numai la Sportul nu le stă gândul jucătorilor din Regie. Ferfelea şi Bălan s-au săturat să se bată pentru evitarea retrogradării şi vor neaparat o schimbare.

Viorel Ferfelea, Sportul Studenţesc: ”Eu sincer vă spun că nu mai am răbdare, aş vrea să joc şi eu la o echipă care se va bate pentru cupele europene sau pentru un obiectiv mult mai îndrăzneţ.”

Tibi Bălan, Sportul Studenţesc: ”Prefer să merg la o echipă, care are pretenţii de cupele europene şi să îmi fie mie bine, ar fi ideal. Contează şi campionatul în care voi merge, pentru că nu vreau să merg foarte departe de ţară, oriunde şi unde voi fi dorit cu adevărat.”

Dacă va rămâne în Regie, Ferfelea este sigur că Sportul nu va mai retrograda. Studenţii vor să urmeze exemplul Mediaşului care, în primul sezon, a fost salvată de la retrogradare de Comisii şi după 2 ani a ajuns în cupele europene:

Viorel Ferfelea, Sportul Studenţesc: ”Dacă va rămâne în Liga I, eu spun că Sportul Studenţesc va avea o evoluţie mult mai bună, am avut un an mai greu, aşa se întâmplă cu echipele care promovează, până se acomodează, îşi dau seama că se joacă alt fotbal în Liga I.”

http://www.digisport.ro/vor-sa-scape-de-regie