Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90428
dragos
Member

Dumitru Dragomir se gîndeşte la tot ce e mai rău în cazul în care Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne îi va da dreptate Politehnicii Timişoara, în cazul retrogradării bănăţeilor.

Şeful LPF recunoaşte că le-a ţinut partea timişorenilor, dar nu vrea ca aceştia să cîştige la TAS deoarece Federaţia Române de Fotbal ar avea de plătit despăgubiri uriaşe, de ordinul milioanelor de euro.

“Ferească Dumnezeu să cîştige Timişoara la TAS. Am ţinut cu ei şi le dau dreptate, dar nu vreau să cîştige la TAS. Vă daţi seama cîte despăgubiri ar avea de plată Federaţia? De ordinul milioanelor de euro!”, a spus Dragomir la 10 TV.

“E foarte probabil ca decizia TAS să vină după începutul campionatului, ceea ce înseamnă că Timişoara nu va evolua sigur în ediţia viitoare a Ligii 1. În aceste condiţii, gîndiţi-vă că, dacă li se va da dreptate, vor solicita despăgubiri şi pentru excluderea din Liga Campionilor, şi pentru retrogradarea din prima ligă”, a mai spus acesta.

Poli Timişoara a fost exclusă din Liga Campionilor şi retrogradata din Liga 1 după ce n-a obţinut licenţa pentru următorul sezon.