Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90437
ngm
Member

CA LA NOI…………LA NIMENI !!!

HAOS TOTAL! Se reface programul Ligii I! Vezi motivul halucinant oferit de Sandu

UPDATE Liga I e liga tuturor posibilităţilor, iar echipele din campionat nu ştiu încă pe cine vor întâlni în prima etapă, cu doar două săptânmâni înainte de primul fluier.

Mircea Sandu a anunţat că întreg programul Ligii I va fi refăcut, pentru a putea rearanja partidele dintre echipele bucureştene.

“Vorbim de cuplajele inter-bucureştene! Rapid – Sportul şi Dinamo – Steaua, de exemplu. Nu mă certaţi pe mine pentru ce a apărut pe site-ul Federaţiei. Nu ştiu ce scrie acolo. Etapele 4, 8, 12 şi 16 au fost alocate meciurilor dintre echipele inter-bucureştene. Deci se vor trage din nou la sorţi etapele. Va fi refăcut tot programul Ligii I”, a declarat Mircea Sandu la gstpv.

FRF a anunţat astăzi că formaţiile din Bucureşti îşi vor împărţi “Naţional Arena” în noul sezon. Ultima dată când formaţiile din Bucureşti au jucat în aceeaşi zi, pe acelaşi stadion a fost acum 25 de ani, însă Federaţia a anunţat astăzi că va reînvia tradiţia. Cele mai interesante vor fi etapele 16 şi 32, când pe “Naţional Arena” se vor disputa partidele Rapid – Sportul şi Dinamo – Steaua.

“Comitetul executiv a aprobat ca, pentru a face un pas spre normalizarea climatului din fotbalul nostru şi de a readuce civilizaţia pe stadioanele din România, jocurile dintre echipele, ce vor fi programate în etapele a 4-a, a 8-a, a 12-a, a 16-a, a 20-a, a 24-a, a 28-a şi a 32-a ale campionatului Ligii I, ediţia 2011-2012, să se dispute, conform unui regulament special, în cuplaj, pe Naţional Arena din Bucureşti”, se anunţă pe site-ul FRF.

Iată ce partide vor fi jucate în “cuplaj” în noul sezon

Etapa 4 Rapid – Concordia Chiajna, Sportul – Dinamo;

Etapa 8 Rapid – CFR Cluj, Sportul – Steaua;

Etapa 12 Rapid – Astra, Sportul – Pandurii Tg. Jiu;

Etapa 16 Rapid – Sportul, Dinamo – Steaua;

Etapa 20 Rapid – Petrolul; Sportul – Braşov;

Etapa 24 Rapid – Dinamo, Sportul – Mioveni;

Etapa 28 Rapid – Steaua, Sportul – Gaz Metan Mediaş

Etapa 32 Steaua – Dinamo, Sportul – Rapid

* lista va suferi modificari majore, dupa noua tragere la sorţi a ţintarului Ligii I :)