Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90441
ngm
Member

ULTIMA şansă, doar o iluzie pentru Poli! ASTA e decizia care poate îngropa toate speranţele bănăţenilor

Timişoara aşteaptă decizia TAS pentru a şti dacă va juca în Liga 1 şi în sezonul viitor! Bănăţenii mai au de aşteptat până pe 13 iulie, dar semnele nu sunt deloc bune pentru Poli! O altă echipă care şi-a căutat dreptatea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv nu a avut câştig de cauză şi va juca în liga a doua!

TAS şi-a declinat competenţa în cazul grecilor de la Iraklis Salonic, însă se va ocupa în continuare de dosarul privind retrogradarea alb-albaştrilor.

Precum şefii Timişoarei, şi liderii de la Salonic au insistat ca decizia retrogradării să fie revocată până când va sosi un răspuns definitiv de la forul din Elveţia.

Federaţia din Grecia a lămurit rapid problema. “Cei de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne nu ne-a cerut să nu validăm sau să suspendăm această decizie a retrogradării clubului din Salonic, ci doar au oferit un termen suplimentar pentru depunerea tuturor actelor”

Şi moldovenii de la CF Găgăuzia Comrat au avut aceleaşi probleme ca bănţenii: au fost retrogradaţi de Federaţia Moldovenească