Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90454
ngm
Member

Vand tricouri pentru a-l lua pe Varga

Suporterii echipei ruse au propus conducerii clubului Kuban sa scoata la vanzare tricouri cu numele lui Varga, iar din banii castigati astfel sa-i plateasca transferul.
Dupa un tur de campionat petrecut la Kuban Krasnodar, Dacian Varga s-a vazut nevoit sa revina la Sportul, in urma unor neintelegeri intre cele doua grupari privind transferul fotbalistului. In ciuda faptului ca a jucat doar un tur de campionat, mijlocasul a reusit sa isi atraga relativ repede simpatia suporterilor “galben-verzilor”. Doar ca diferenta dintre cerere si oferta a facut ca internationalul roman sa iasa din calculele conducerii echipei antrenate de Dan Petrescu, iar sansele ca Varga sa mai ajunga la Krasnodar sunt minime.
Acest lucru i-a infuriat la culme pe fanii lui Kuban, care
s-au atasat de mijlocasul roman, propunandu-i, la un moment dat, chiar sa fie capitan. Rusii au venit cu o oferta catre conducere pentru a face rost de banii necesari achizitionarii lui Varga, pe care Siman cere 2,5 milioane de euro. Suporterii doresc ca oficialii echipei sa comercializeze tricouri cu numele fotbalistului, iar banii stransi sa-i adauge la oferta de un milion de euro pe care Kuban a inaintat-o.

cancan