Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90457
ngm
Member

SPORTUL-“Kuban” Krasnodar 2-5

NIMENI DIN TARA NU RELATEAZA DE ACEST MECI.
TRADUCERE APROXIMATIVA PRIN GOOGLE
PENTRU ORIGINAL SI REZUMAT VIDEO
VIZITATI http://fckuban.ru/index/

Colectarea celui de al doilea meci de testare german “Kuban”, a avut loc la acompaniament de acest uragan. Ploaie cuplat cu furtună şi nori bleskavshimi aici şi acolo de fulgere pune în pericol meci. Dar meciul a avut loc, să rivali şi a trebuit să lupte nu doar cu adversarul, dar cu elementele.

În primele 15 minute, în funcţie de rezultat, este mai în măsură să echipa romaneasca. De fapt, “Kuban”, mai mult control al mingii, dar a ratat din cauza propriile greşeli, sau mai degrabă “dublu” de acestea. Alternativ Armash Tlisov păcătuit şi transmisiile inexacte decât folosit Bălan, cu pedeapsa a lovit Budakova poarta.

Pierdute gol provoca verde-gălbui, care au continuat să rămânem la linia lor ofensivă. Foştii colegi de la campionat a fost destinat să dezamăgească Traore: După atacul nu flancul stang şi transferul ulterior la minge Marcos Uren atins, şi Traore în lupta cu apărătorilor a reuşit să contrabandă cu bombă la tinta – 1:1.

După pauză, “Kuban”, a adăugat ea brusc Traore,. În mod repetat, ameninţând să poarta de rezultatul obţinut cu 56 de minute, după care a emis un dublu treci izschnogo Marcos Uren, şi după 10 minute a dat cale de a calma câmpul Serghei Davidov.

Cu toate acestea, adversarii de pace nu sunt întotdeauna lipsit, şi pasiunile a fugit de mare pe teren. Deci, prea activă opri Skvernyuka în luarea pedeapsa ilegale, pentru care Sportul jucători “pedepseşte Serghei Davydov, convertit.

Literalmente un minut mai târziu, în Centru de lupta devine lovit în faţă Vladislav Kulik, după care mijlocaşul nu mai poate continua jocul şi părăseşte terenul, însoţit de medicii clubului, care nu au fost încă pentru a determina gradul de severitate al prejudiciului. Vlad, care la înlocuit pe Michael Komkov plăteşte rival în fotbal, posta o poarta două goluri fin – atât cu transferul de Skvernyuka aceeaşi.

Singurul lucru care lipseste română puterea echipei – al doilea obiectiv de prestigiu, autorul care a fost dupa un colţ Ratiu. Ca urmare, al doilea meci în colecţia germană a “Kuban”, este de completare, de asemenea, ruta de a adversarului, obţinerea unui acoperi într-o formă solidă de Kulik prejudiciu.

“Kuban” – “Sportul STUDENTSESK” (Bucureşti), 5-2
Goluri: Traore, 40, 56, Davidov, 73 – din penalty, Komkov, 81, 84 – Balan, 15, Ratiu, 83.
“Kuban” (Krasnodar): Budak, Zhavnerchik, Armash, Zela, Kozlov, Bucur (Bugaev, 74), Kulik (Komkov, 74), Tlisov (Skvernyuk, 65), Maksimov (Fidler, 65), Marcos Uren, Traore ( Davydov, 65).
Judecător: Schwab Nobart (Salzburg)
13 iulie 2011, Vayerzee, stadionul “Shporttsentrum Auge”, 21 de grade, ploaie.