Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90470
sorin
Member

“Mesaje” de la Piţi! Cei pentru care Steaua a refuzat să pluseze merg la echipa naţională

“Mesaje” de la Piţi!

Oamenii pentru care Steaua a refuzat să pluseze merg la Naţională! Argentina a spus “pas” amicalului cu România, însă tricolorii se vor reuni oricum pentru mini-cantonamentul programat înainte de partida ce ar trebui să se joace pe 10 august.

ProSport a aflat că printre cei convocaţi se vor număra Curelea , Varga şi Bălan, adică trei fotbalişti ai Sportului Studenţesc. Cei trei fotbalişti au fost doriţi în această vară de Steaua, însă tratativele au picat rând pe rând, fie din cauza pretenţilor exagerate ale jucătorilor (Bălan), fie pentru că între cererea lui Vasile Şiman şi oferta lui Gigi Becali au existat diferenţe considerabile.

În aceste condiţii şi cum granzii nu prea oferă mai mult de două variante pentru Victor Piţurcă, este foarte posibil ca, în mod inedit, Sportul să devină la meciul cu Argentina lider al cluburilor care dau jucători la echipa naţională.

Conform unor apropiaţi ai lui Curelea, vârful de atac al “studenţilor” a şi fost informat de către selecţioner că se pun mari speranţe în el şi că se va lupta pentru titularizare la naţională cu Marica şi cu Mazilu