Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2011-2012 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2011-2012

#90488
ngm
Member

200.000 de euro ar fi luat Bălan la semnătură dacă se înţelegea cu Becali

Tibi Bălan a dat cu piciorul unei oferte mai mult decît generoase din partea lui Gigi Becali. A dezvăluit-o chiar patronul Stelei, în această seară. Şeful echipei roş-albastre a dezvăluit că ar fi fost de acord să-i plătească jucătorului de la Sportul nu mai puţin de 200.000 de euro ca să-l poată transfera şi să-l înscrie pe lista UEFA.

Bălan a negociat cu Becali din postura de jucător liber de contract, deşi nici o decizie a Ligii nu-i oferea acest drept şi i-a cerut lui Becali la semnătură aceeaşi sumă de bani pe care ar fi dat-o şeful roş-albaştrilor dacă l-ar fi cumpărat de la Sportul, adică 300.000 de euro.

Socotelile de acasă nu se potrivesc însă cu cele din tîrg! Memoriul depus la comisia pentru statutul jucătorului îl blochează la Sportul Studenţesc.

Văzut în situaţia de a nu-l putea transfera pe “student”, Becali a căutat o soluţie de avarie. I-a propus fotbalistului o primă de instalare de 200.000 de euro ca să-şi retragă memoriul şi lui Şiman 300.000 de euro în contul transferului.

“Eu l-aş fi luat pe Tibi Bălan şi dacă era liber şi dacă era sub contract. Voiam să-l pun pe lista UEFA, de asta eram atît de nervos mai devreme. De acum nu mă mai interesează, mai ales că a început Şiman să vorbească aiurea. Eu i-am spus lui Tibi Bălan că îi îndeplinesc pretenţiile pe care le are ca jucător liber numai ca să îşi retragă memoriul şi să-l pot cumpăra. N-a vrut, acum LA REVEDERE!”, a spus Gigi Becali la GSPTV.